• 瀏覽: 24,391
  • 回覆: 482
  • 追帖: 1
九成出來都想入政府

熱賣及精選
仇恨呀
Ok 呀
就是想睇你們點仆街死

之前黑暴捉唔到你班人渣,希望之後捉到

引用:
原帖由 巴巴先生 於 2021-1-18 08:04 AM 發表

【明報專訊】2019年本港爆發反修例運動,社會撕裂至今難修補。中大賽馬會公共衛生及基層醫療學院助理教授黎可欣早前於電台節目引述其研究結果,顯示近九成高中生表示不信任政府,她近日接受本報訪問,稱對上述結果不感意外,「基本上關係已經爛掉」,指青少年被邊緣化及視為「要解決的問題」,倡盡快設立平台讓青少年合作參與社區項目,「不要每次都由政府解決問題,畀番個權市民,大家一齊諗」。

未出黎做野就要話晒事 ...
九成比西人及其走狗洗咗腦,基本上呢D人冇得挽回了,最好嘅處理辦法系…

心有万万结!
關係已爛?點止係政府對呢班黑暴學畜冇哂信心、連你地第時僱主都對你地冇信心、下下以攪事打人放火破壞解決、日日都要防你呢班家賊!!!!請著你地真係攞苦黎申!!!!

做人要有決心要有恆心,
送9晒去大蔭蒂角

引用:
原帖由 巴巴先生 於 2021-1-18 08:04 AM 發表

【明報專訊】2019年本港爆發反修例運動,社會撕裂至今難修補。中大賽馬會公共衛生及基層醫療學院助理教授黎可欣早前於電台節目引述其研究結果,顯示近九成高中生表示不信任政府,她近日接受本報訪問,稱對上述結果不感意外,「基本上關係已經爛掉」,指青少年被邊緣化及視為「要解決的問題」,倡盡快設立平台讓青少年合作參與社區項目,「不要每次都由政府解決問題,畀番個權市民,大家一齊諗」。

中大濕9曱甴學者唔好再亂up啦

引用:

曱甴上身毒果入腦之結果也。

早幾日聽到錢大康講,話唔關學校事,係社會問題!吊佢老味!畀人拉嗰啲全部都係學生嚟!得過十零歲識9政治咩!唔係畀啲黃老師洗腦會搞成咁!
你話大學生俾人拉嗰啲係抵鳩死!啱與錯都唔識分!

引用:
原帖由 sungodj 於 2021-1-18 09:21 AM 發表

九成出來都想入政府
十成跪住奶共簽約入政府做公務員

引用:
原帖由 袋中野性的牛 於 2021-1-18 08:07 AM 發表

十八歲以下一人派五萬好唔好?
根本唔係錢的問題,而係通識科洗腦,國民教育被盲反嘅問題

係心態問題

點擊數事關廣告收入,千其咪入毒果link

香港郊外大量荒廢農田,街市有大量空鋪。
把差的變得更壞, 損人不利己
激進派只會講大話 !
引用:

西奴畜繼續向年輕洗腦,繼續出賣年輕人。

不信政府,不過有事又第一時間求政府

引用:
原帖由 arhon009 於 2021-1-18 08:16 AM 發表

九成僱主不相信現時學生, 咁又點解釋??
其中包括黃店

係人都知青少年係未來社會主人翁啦!不過硬係比人坤佢做現在社會主人翁,有乜辦法唔係咁狀況?你睇中大果批交學費大學生,全部當正自己係大學校監咁,乜都要管,乜都要理,講真...........大學啲事務幾時輪到你去管?

引用:
原帖由 AATCF 於 2021-1-18 09:06 AM 發表

垃圾政府唔反省自己行為?林狗公開表明唔係為市民服務咁樣心態會做到好?
20歲以下的才是市民??很多60歲的是不是市民?所謂的200萬黃人才是市民,愛國港人不是市民?中間派不想玩政治的不是市民??會吵的孩子有奶吃?

社會撕裂,政策滿足晒任何一方,另外一方都不會滿意,肯定有一方說政府不尊重他們

民主黨,美國,英國佬搞了甘多年,不就是為了營造社會撕裂的局面??想林鄭短時間解決,壓根沒可能,就像去年暴亂,中央都忍了一年才出手,敵人用時間部署,中國就要用回時間化解,沒其他辦法,急着拆雷,只會中計,越來越亂

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]