• 瀏覽: 27,186
  • 回覆: 482
  • 追帖: 1
+155
幾時再進化到同幼稚園學生論政,睇吓佢哋有乜辦法共建社會

引用:
原帖由 sleepyowls 於 2021-1-18 08:32 AM 發表
識睇一定要睇邊間機構做研究,又係中大???咁唔使睇啦!!!
個聞調 背後金主係乜水就知佢想典🤔🤔

又係明報文宣文

香港係一個競爭型社會,還要與世界各地競爭,花時間在政治問題上,會不停被對手超越

冥報越黎越似毒果。

引用:
原帖由 danny.chai 於 2021-1-18 08:55 AM 發表
幾時再進化到同幼稚園學生論政,睇吓佢哋有乜辦法共建社會
曱甴老師已經在幼稚園開始洗腦多年

人雖年輕但個腦已經被清洗得一乾二淨,永遠只會話係政府錯老嘢錯大陸衰自己就無錯。

讀完大學出來社會,都只是一個濕9咋

慿乜嘢咁多聲氣?仲想話事?

引用:
原帖由 巴巴先生 於 2021-1-18 08:04 AM 發表
【明報專訊】2019年本港爆發反修例運動,社會撕裂至今難修補。中大賽馬會公共衛生及基層醫療學院助理教授黎可欣早前於電台節目引述其研究結果,顯示近九成高中生表示不信任政府,她近日接受本報訪問,稱對上述結果不感意外,「基本上關係已經爛掉」,指青少年被邊緣化及視為「要解決的問題」,倡盡快設立平台讓青少年合作參與社區項目,「不要每次都由政府解決問題,畀番個權市民,大家一齊諗」。

未出黎做野就要話晒事 ...
信智障教畜有咩辦法?
無咩嘅, 社會點都需要垃圾

呢d所謂學者根本只係指指點點,毫無實際,堅離地!

應該係信唔過曱甴

引用:
原帖由 richardli008 於 2021-1-18 09:01 AM 發表
人雖年輕但個腦已經被清洗得一乾二淨,永遠只會話係政府錯老嘢錯大陸衰自己就無錯。
廿歲啦
年輕?

唔好比咁多藉口D畜牲了
以為可以任性

垃圾政府唔反省自己行為?林狗公開表明唔係為市民服務咁樣心態會做到好?

信咩吖...2047你想唔信都唔得!

訪問10隻暴大畜生
走啦死去台灣接受做美國做難民啦
去英國都要幾佰萬呀福街曱甴

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]