• 瀏覽: 5,337
  • 回覆: 56
+3
引用:
原帖由 timmm 於 19-1-2021 10:33 發表

要比錢我都照打,命仔要緊
等下都OK,除非爆到1日10萬人

引用:
原帖由 kingkong_hk 於 2021-1-19 10:35 AM 發表

等下都OK,除非爆到1日10萬人
10萬

師兄,香港你爆一日幾千都應該即封城啦下話,仲等到10萬

引用:
原帖由 timmm 於 19-1-2021 10:38 發表

10萬

師兄,香港你爆一日幾千都應該即封城啦下話,仲等到10萬
睇慣歐美數字覺得幾千好濕碎

輝瑞出咗事咪改名做"復星疫苗"囉

引用:
原帖由 kingkong_hk 於 2021-1-19 10:40 AM 發表

睇慣歐美數字覺得幾千好濕碎
一日10萬

2個半月左右就全港免疫

引用:
原帖由 cannabisbaby 於 2021-1-19 10:16 AM 發表

根本班白人接受唔到亞洲黃種人掘起……
比成吉思汗嚇怕咗

引用:
原帖由 timmm 於 19-1-2021 10:44 發表

一日10萬

2個半月左右就全港免疫
裙底免翼

中國疾控中心艾滋病首席專家邵一鳴:綜合考慮在巴西丶土耳其丶印尼三期試驗數據,科興疫苗的有效率數據處在正常範圍內。他稱,輝瑞與莫德納疫苗的試驗對象則是普通人群,暴露風險有顯着不同,科興疫苗試驗環境的感染風險比輝瑞高3倍,比莫德納高6倍

科興疫苗數據及有效率是由各購買國試驗后發布的。
輝瑞等西方疫苗數據及有效率是由自己藥廠及研發機構自己發布。

再說這個百分之五十只是巴西一家數據 有心人緊盯最底一家數據及有效率大做文章 為什麼不看土耳其同期數據及有效率?

科興疫苗最終數據及有效率應該還沒有發布

中國疫苗已經全球打L咗幾百萬人啦完全冇問題100%安全完美保護,已經用緊好耐嘅嘢而家仲嚟去講數據?啲走狗一啲都唔L識乜L嘢係科學!啲死白皮豬蠢L過豬識L做疫苗呀,輝鼠呢啲屌你滷味寄生蟲都係要靠中國人嘅技術去研發疫苗。西畜呢啲L屌翻版疫苗有得楝都唔L好打啦!完全支持國產疫苗支持100%真正人類科技力量!

都是睇定啲先

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]