• 瀏覽: 3,637
  • 回覆: 26
+8
伊朗“直升機航母”現身 排水量12萬噸超美國航母

有點搞笑

運油輪改裝

一睇就知揾貨櫃/油輪來扮嘢啦, 其志可嘉

上世紀2,30年代的航母也是差不多這樣的。

引用:
原帖由 manman1268 於 2021-1-18 10:24 AM 發表
日本這隻幾年前都傳聞近在製造之中!有近7萬噸的排水量,亞洲要小心!

引用:
原帖由 6674 於 2021-1-18 10:44 AM 發表
日本沒為過去大屠殺亞洲5千幾萬人而慚悔,反而撕毀自己承諾的不戰誓言,不斷發展大殺力武器,有朝一日被核平,唔好怨呀!因為你罪惡滔天,不知悔改,只能被殲滅

自主研發,其志可嘉,波斯民族復興不是夢

引用:
原帖由 神殿老子 於 2021-1-18 08:47 AM 發表
上世紀2,30年代的航母也是差不多這樣的。
哈哈..但好多黃屍話日本既航母比中國先進70年

引用:
原帖由 ilovenikita 於 2021-1-18 12:08 PM 發表

即係好似印度人話陣風先進過殲20。

引用:
原帖由 ilovenikita 於 2021-1-18 12:08 PM 發表

比對吓出雲艦及075艦,曱甴都某程度可以自hi一下啦

但對比起中國航母,日本的出雲級就大檸樂

因為日本時常扮嘢,出不是以兩棲攻擊艦而設計的,而是以航母為目標,所以,出雲是有着艦母的影了,但限於小尺碼,所以成了4不象吧了

不過出雲都係用來當預製7萬噸級航母的熱身而矣,所以中國,甚至亞洲都要小心日本

https://kknews.cc/zh-hk/military/4jzy25x.html

面對5眼聯盟的挑機及日本這惡魔隨時脫籠攪攪震

中國只得各一隻核動力的003及核動力004,真係唔夠,希望005,006及007都要加把勁!

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]