• 瀏覽: 10,510
  • 回覆: 180
引用:
原帖由 海邊笨拙的榴槤 於 2021-1-18 08:16 AM 發表

黃獅公園,無興趣!
X2

首先要炒曬曱甴,再請過愛國藍絲做

回覆 引用 TOP

熱賣及精選
老實講,免費入場都唔會去...
唔知政府內又邊個「專家」諗埋呢啲屎橋

回覆 引用 TOP

只會死得仲快, 以前個鬼佬做就年年賺錢, 年年哈囉喂都hit爆。過咗個敗家仔手就蝕到基乎執笠。大家都知乜嘢事啦!
海洋公園個票價從來唔係問題囉!

引用:
原帖由 Toybus 於 2021-1-18 07:48 AM 發表

駛乜咁做,叫盛智民返嚟做CEO已經掂!
當年盛智民食到自由行條水發圍
佢坐返埋位都係執唔掂檔野
佢老人家專心搞緊深圳太子灣LKF852,
西安高新區LKF

回覆 引用 TOP

賣俾大陸長隆先可以番生

政府+海洋公園研究再研究,又要三年後!
到時唔咩世界!!

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 s-chris 於 2021-1-17 11:12 PM 發表

研究下都合理
但無中國遊客應該回天乏術
叫中國發動多啲人落香港海洋公園
可能係唯一救亡方法
俾我係大6人一定唔會落黎
要救市就叫大6人黎
無事果陣又屌人落黎搶資源
俾我都真係彩你都傻啦

回覆 引用 TOP

重建水上樂園玩下水好過啦!

再係酒店起埋床上樂園、百家樂園。。。

香討五毛四存加  還我純淨香討

回覆 引用 TOP

變左第個維園...

回覆 引用 TOP

即係預告咗未來兩三年都吾會俾佢執

回覆 引用 TOP

諗出黎嗰應該打屎忽 Buy 嗰個應該打靶

回覆 引用 TOP

免費入場會唔會迫爆樂園?

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 fb2f8099d435b1 於 2021-1-17 10:18 PM 發表

有報道指政府為海洋公園制定「重生方案」,建議免費入場,指定設施就逐項收費,並會引入私人承辦商營運部分設施,預計兩、三年後實施。有立法會議員認...

https://static.stheadline.com/stheadline/inewsmedia/20210117/share_2021011720093962336.jpg

政府擬海洋公園免費入場 設施逐項收費。。。政府其實早應放手不好再注 ...
群組感染風險!執咗起公屋把啦!

引用:
原帖由 fb2f8099d435b1 於 2021-1-17 10:18 PM 發表

有報道指政府為海洋公園制定「重生方案」,建議免費入場,指定設施就逐項收費,並會引入私人承辦商營運部分設施,預計兩、三年後實施。有立法會議員認...

https://static.stheadline.com/stheadline/inewsmedia/20210117/share_2021011720093962336.jpg

政府擬海洋公園免費入場 設施逐項收費。。。政府其實早應放手不好再注 ...
政府識閪做生意咩!學領展包裝商舖放租啦

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 高達0.1 於 2021-1-18 08:37 AM 發表

群組感染風險!執咗起公屋把啦!
起完公屋再搵塊地重新興建 *荔園*!這才是香港人真正童年回憶!!!😊

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]