• 瀏覽: 51,943
  • 回覆: 378
+4
引用:
原帖由 我要真發達復活 於 2021-1-17 09:35 PM 發表
收床品都百萬, 咁身家有幾多 ? 
仲住公屋? 60歲前,每2年一次嘅申報資產,有冇報過俾房署知㗎? 冇嘅,虛假聲明喎。

阿老黃  你漏寫 有個恐龍春袋皮包
價值十億

引用:
原帖由 我要真發達復活 於 2021-1-17 09:35 PM 發表
返大陸一年捐左幾百億

清明上河圖又一百萬,
老豆條鳩毛又一千萬,
咁貴重但係十二個月失蹤唔交租
真係吹水吹大d

引用:
原帖由 TOD 於 2021-1-17 09:29 PM 發表

https://cdn.hk01.com/di/media/images/dw/20210117/427477621094223872241865.jpeg/IxgfEldcE1G_JnzYaha2OC1gxA3ECR_et3tUlLd7VJQ

住公屋真係臥房藏龍

新聞來源 ...
佢唔記得提佢個幾百架絕版毛刑車、林寶、拉利、金撈、幾百粒五卡鑽石、金條、祼女、仲有正版蒙羅麗莎、頤和園十二生肖頭之類之類🤣🤣🤣

引用:
原帖由 TOD 於 2021-1-17 09:29 PM 發表

https://cdn.hk01.com/di/media/images/dw/20210117/427477621094223872241865.jpeg/IxgfEldcE1G_JnzYaha2OC1gxA3ECR_et3tUlLd7VJQ

住公屋真係臥房藏龍

新聞來源 ...
曱甴刁民作得就作

之前唔講🧐 公屋獲租才講 毛單毛據 擺明老屈🤔唔抵可憐🧐

借我20多萬元買這幅《清明上河圖》
清明上河圖

有幾百萬在家又咁放心返大陸

條友講有幾多百萬份之一人信

不如作大啲,話屋企有一部《九陰真經》

引用:
可考慮再收回房屋單位

我當佢講真嘅,咁有錢就唔該交返間公屋出嚟啦

咁有錢仲住公屋即係呃政府啦,自己認咗政府仲唔做嘢!🤭

打劫

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]