• 瀏覽: 29,242
  • 回覆: 325
+8
香港人呃車資已經係一個習慣,仲可理直氣壯,平時在入閘機都見唔少依d人

大人大姐高收入都仲咁撚乞兒賤格!

希望立場下次立場報邊個係當事人就好肯定咁報,否則跟警方話李姓女子就算。

不過立場割席都算快,李姓女子挑戰黨鐵,不付全費,警方來時拒絕合作,大罵濫捕,竟然不獲支持。你叫李姓同路人情何以堪呢....

唉,中大..
被拉話人"濫捕"...

原來政府話將來要拿2 蚊優惠要用實名八達通,不只合情合理,而且有確實需要。
咩人會反對..? 唔好又話老人家,政府講明會找人幫佢地

中文大學政治與行政學系代言人 - 高級講師蔡子強的同事, 咩野人, 唔使問啦 

引用:
原帖由 神殿老子 於 2021-1-17 08:55 PM 發表
咁小事都要大勢炒作香港真係冇新聞啦?今日幾個電視台都係度講個女人偷貓,香港真的冇大事發生?
上年係街果幾千個記者去左邊?

助理教授仆你個街用長者八達通😤

引用:
原帖由 東方轉貼員 於 2021-1-17 08:44 PM 發表
近日網上流傳影片,顯示一名婦人疑被揭發使用長者八達通後,與港鐵職員爆發爭執。有指涉事婦人是早前...

https://cdn.thestandnews.com/media/photos/cache/20210117-26_A4xbG_1200x630cropcenter.png

有指涉事婦人是早前因「食祭品」引發熱議、39歲的中大政治及行政學系助理教授李薇。李薇回覆《立場》時,拒正面回應是否 ...
中大學生,老師,校長都是一模一樣

又係仆街暴大黃屍黃教獸。。。

唔正常啦...
有精神病, 中大D 人無個正常...
痴線, 同鬼搶食, 拎路祭的供品回家吃
香港D 乞兒都做唔出
....

引用:
原帖由 Senior_Potato 於 2021-1-17 09:19 PM 發表
又係出自中大...
咁就現任警務處長都入埋

又係毒果抹黑我們愛國人士😡

果然政治玩上腦真係會低低地......

仲話係教授🤦🏻

引用:
原帖由 沙頭角原住民 於 2021-1-17 09:33 PM 發表

中大學生,老師,校長都是一模一樣
咁就現任警務處長都入埋

引用:
原帖由 東方轉貼員 於 2021-1-17 08:44 PM 發表
近日網上流傳影片,顯示一名婦人疑被揭發使用長者八達通後,與港鐵職員爆發爭執。有指涉事婦人是早前...

https://cdn.thestandnews.com/media/photos/cache/20210117-26_A4xbG_1200x630cropcenter.png

有指涉事婦人是早前因「食祭品」引發熱議、39歲的中大政治及行政學系助理教授李薇。李薇回覆《立場》時,拒正面回應是否 ...
曱甴可恥

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]