• 瀏覽: 1,421
  • 回覆: 33
引用:
原帖由 wilsonabcd 於 2021-1-17 08:37 PM 發表
贊成拆掉起墳場!
起賭場會不會更好?

想坐纜車。

最重要餐廳,食店貼地。不要當遊人是水魚。

引用:
原帖由 think888 於 2021-1-17 09:25 PM 發表
想坐纜車。
記住逐項收費呀, 同埋個字眼係所有設施, 要痾尿都要比一蚊呀

引用:
原帖由 2020biden53 於 2021-1-17 08:13 PM 發表
海洋公園業績連年虧損,早前更已獲政府撥54億港元救亡,惟新一輪疫情下,海洋公園已暫停開放個多月,有消息傳出,海洋公園的「

https://hk.on.cc/hk/bkn/cnt/news/20210117/photo/bkn-20210117192508389-0117_00822_001_01b.jpg?20210117200012

旺丁就定

希望可以做到,玩到總數達而家入場費,唔再 ...
必定變成賓賓樂園

good wor

咁好過啦入去玩下,食下也。會有吸引力過

提示: 違規內容已被屏蔽
方案又建議遊客可於山下的設施免費遊覽及光顧場內餐廳,公園內餐飲服務亦會由外判承辦商承包,以及營運部分設施,擬兩三年後實施。

重生方案仲要等兩三年後實施???2-3個月都嫌耐啦!

引用:
原帖由 2020biden53 於 2021-1-17 09:56 PM 發表

咁絕?

不過,照各位咁講,$38基本入場費,可全數抵扣其中的逐次收費設施,應該可以接受
其實都可能有得念既, 之前入場費幾錢我完全唔知, 但都當佢400蚊, 老實講我地d老餅比左400之後點可能玩到佢地d機動遊戲, 最多都係睇海豚表演望下d水族館熊貓等加埋都係6-8項設施, 如果逐項收係50蚊, 我都係打個和, 但如d靚仔要加埋機動遊戲玩10零樣設施, 可能仲貴過以前wo

引用:
原帖由 hkbob123 於 2021-1-17 10:03 PM 發表
方案又建議遊客可於山下的設施免費遊覽及光顧場內餐廳,公園內餐飲服務亦會由外判承辦商承包,以及營運部分設施,擬兩三年後實施。

重生方案仲要等兩三年後實施???2-3個月都嫌耐啦!
今屆過到骨
下一屆又會再推倒重來
所以永遠都會蝕但冇人負責

算吧
賣畀地產商搞

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]