• 瀏覽: 6,969
  • 回覆: 140
引用:
原帖由 半夏善良的黑頭 於 2021-1-17 05:36 PM 發表

剩係呢筆都好和味
dllm李呃人,我吾L信當年拉你時,國安無搜過你入住房間,如有$在房間一定會搜到,呃9香港人d$$$,淫詩都淫吾甩?

熱賣及精選
想一次大眾籌,然後bye bye

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 cskch 於 2021-1-17 05:05 PM 發表

支聯會主席兼工黨副主席李卓人或相關人士,新近沽出老牌屋苑美孚新邨一個單位,市傳作價約1,000萬元。李卓人回覆本報查詢時,承認已沽出美孚新邨單位,惟未有透露售價。

李卓人續指,「賣樓是因為看淡後市,眼見唔少人已經移民,對後市冇信心,趁個價OK咪賣左佢(美孚新邨單位)囉。」他續指,手上已無其他物業,決定租樓住,惟尚未落實租住地點。被問到會否移民,李卓人強調,「唔會移民,唔會離開香港。」

...
之前話唔會走,什麼齊上齊落,又話寧為肉碎…… 乜乜柒柒果班都走9晒囉~

地球...... 麻 麻 地 !!

回覆 引用 TOP

李呃人要著草

八大學生會和教hea用政府資源去輸入支亂會。本土旺師飯民有可能借眾籌可以避稅

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 cskch 於 2021-1-17 05:05 PM 發表

支聯會主席兼工黨副主席李卓人或相關人士,新近沽出老牌屋苑美孚新邨一個單位,市傳作價約1,000萬元。李卓人回覆本報查詢時,承認已沽出美孚新邨單位,惟未有透露售價。

李卓人續指,「賣樓是因為看淡後市,眼見唔少人已經移民,對後市冇信心,趁個價OK咪賣左佢(美孚新邨單位)囉。」他續指,手上已無其他物業,決定租樓住,惟尚未落實租住地點。被問到會否移民,李卓人強調,「唔會移民,唔會離開香港。」

...
我買走佬

人要表現柔弱、不要剛強
人要表現愚蠢、不要聰明
人要無為、無我、無欲、居下、清虛、自然

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 半夏善良的黑頭 於 2021-1-17 05:36 PM 發表

12013262 剩係呢筆都好和味
三十年前,中幾次六合彩都未必有千幾萬

人要表現柔弱、不要剛強
人要表現愚蠢、不要聰明
人要無為、無我、無欲、居下、清虛、自然

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 eos888 於 2021-1-17 05:42 PM 發表

有地下錢莊㗎嘛
你估地下錢莊嘅老細係善男信女咩, 明知 "你啅人" D錢嚟得唔乾淨, 佢遲早俾人番次嘞, 要轉幾多去小陰蒂國隨時俾人食夾棍, 可能收得番五成或更少, 到時床板挾賓周, 喊都無謂lu.

莫聽穿林打葉聲, 何妨吟嘯且徐行, 竹杖芒鞋輕勝馬, 誰怕 ? 一簑烟雨任平生. 料峭春風吹酒醒, 微冷. 山頭斜照卻相迎, 回首向來蕭瑟處, 歸去, 也無風雨也無晴.

回覆 引用 TOP

阿澤,陳文敏沽樓。真正看martin lee和陳方女士超級豪宅

回覆 引用 TOP

Martin lee, 陳方女士擁有超級豪宅。毛女士husband 有豪宅

回覆 引用 TOP

肥俊仁有多個單位

回覆 引用 TOP

Martin lee 很大口氣話自己有豪宅和大把錢,號稱自己家族

回覆 引用 TOP

陳方女士陳萬四,陳方女士個人都有億元身家

回覆 引用 TOP

吾好信佢,吾要見到另一個弱智瘋翻版

回覆 引用 TOP

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]