• 瀏覽: 7,709
  • 回覆: 140
+2
引用:
原帖由 nicekate 於 2021-1-17 05:40 PM 發表

太多現金不能過關!
有地下錢莊㗎嘛

又會咁揚 仲唔捉人

引用:
原帖由 funsun13 於 2021-1-17 17:43 發表
又會咁揚 仲唔捉人
好可能比地產經紀或買家爆左出來.

引用:
原帖由 eos888 於 2021-1-17 05:41 PM 發表

年年呢個日子都有
每逢六四倍思金

後市不妙...

BTW 一次國安法, 就可以將呢D陳年政治老屎忽都踢走哂,  真係好

引用:
原帖由 eos888 於 2021-1-17 05:42 PM 發表

有地下錢莊㗎嘛
果然係老狐狸!

引用:
原帖由 天恩圓夢 於 2021-1-17 17:45 發表
BTW 一次國安法, 就可以將呢D陳年政治老屎忽都踢走哂,  真係好
其實認真計唔係國安法, 係國安處, 因為告佢地既案大部份唔係國安法. 只係次次放生D人.
香港有好多高官都唔敢告有勢力人事既野.

引用:
原帖由 cskch 於 2021-1-17 05:05 PM 發表
支聯會主席兼工黨副主席李卓人或相關人士,新近沽出老牌屋苑美孚新邨一個單位,市傳作價約1,000萬元。李卓人回覆本報查詢時,承認已沽出美孚新邨單位,惟未有透露售價。

李卓人續指,「賣樓是因為看淡後市,眼見唔少人已經移民,對後市冇信心,趁個價OK咪賣左佢(美孚新邨單位)囉。」他續指,手上已無其他物業,決定租樓住,惟尚未落實租住地點。被問到會否移民,李卓人強調,「唔會移民,唔會離開香港。」

...
租樓住,即係隨時走得咁解

”睇淡後市” 原來佢都支持高樓價嘅

on 9 , 自住樓有分睇唔睇淡的咩 .

炒樓就炒樓啦. 

肥佬泥頭馬, 別讓李桌人跑掉. 

引用:
原帖由 cskch 於 2021-1-17 05:05 PM 發表
支聯會主席兼工黨副主席李卓人或相關人士,新近沽出老牌屋苑美孚新邨一個單位,市傳作價約1,000萬元。李卓人回覆本報查詢時,承認已沽出美孚新邨單位,惟未有透露售價。

李卓人續指,「賣樓是因為看淡後市,眼見唔少人已經移民,對後市冇信心,趁個價OK咪賣左佢(美孚新邨單位)囉。」他續指,手上已無其他物業,決定租樓住,惟尚未落實租住地點。被問到會否移民,李卓人強調,「唔會移民,唔會離開香港。」

...
取消身份證未。。有冇相重國藉

樓契係夫妻聯名, 李啅人要判坐幾碌, 佢老婆要即刻賣樓分錢, 大難臨頭各自飛.

車,許痴瘋都話公幹喇
點知一去無回頭

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]