• 瀏覽: 15,612
  • 回覆: 129
+7
引用:
原帖由 chaolininin 於 2021-1-17 04:56 PM 發表
叫黑妓提意見
香港班黑記終於害死香港😡😡😡

引用:
原帖由 農場消失的筍盤 於 2021-1-17 05:28 PM 發表
幾時先完
應該係地球滅亡前的症狀😜😜

引用:
原帖由 我要真發達復活 於 2021-1-17 05:50 PM 發表
全球幾憶人中招, 你走去要求 0 確診, 根本不切實際. 
事在人為,睇政府要經濟還是要人民健康

引用:
原帖由 我股飛飛 於 2021-1-17 05:37 PM 發表
林奠快腳痛啦!
真專家鐘南山,有成功抗疫經驗既就話沒有科學證據.
只聽埋猿教授d咁既垃圾磚家講.
嗱,現在搞到一鑊泡啦!

仲有啊,咪諗住疫苗可能救香港.鍾南山講疫苗要成功要等5一6年㗎!
唉!真心希望中央快出手.
咁又錯
北京女專家 先接受完大公報訪問疫苗先係可控 只要大陸內今年內接種完成

引用:
原帖由 airair08 於 2021-1-17 05:55 PM 發表

爆大獲正常啦,新填地最多係咩?點解唔全部驗,因為好L多單位都係啲非法入境雞。。如果全部驗,全香港人就睇到有幾多病雞係新填地
好多女士 唔知病雞地方

引用:
原帖由 uncannyoracle 於 2021-1-17 05:38 PM 發表

真係唔明有咩甘大不了,而家我係加拿大BC省,每日300~600人中招,都未有傳媒大鑼大鼓。唔好忘記全省甘大得500萬人。
香港甘細人甘密,1日100左右要劏雞還神啦。
疫情期間政府用左甘多錢,2021年又加各樣稅項。超市所有食物/用品都偷偷加10~15%.  換著係香港d 人又呼天搶地,香港人真係生在福中不知福。
就係因為香港人口密度高先要咁嚴 唔係一失控就擴散得好快

引用:
原帖由 胃胃愛涼涼 於 2021-1-17 10:22 PM 發表

14日冇用的, 起碼要2個月, 仲要全民驗測幾次, 配合全民實時追蹤先得
你講呢D建議,政府係唔會做

然後記者問你:我就唔識做了,你有乜建議?

港燦簁9氣 個個自私西 又群組又做東 又聖誕又新年 唔爆就有鬼 無線仲個個節目問聖誕新年有乜活動 仲唔死?

引用:
原帖由 家中富有師兄 於 2021-1-17 11:10 PM 發表
到底幾時全民強制檢測??幾時實行禁足令??
仲要等乜??連歐洲都要禁足及宵禁,我哋到底等乜??
歐洲禁足得啖笑, 可以出街做運動, 放狗, 買野........

倫敦第5級都係車來車住

引用:
原帖由 ballking13 於 2021-1-18 08:00 AM 發表

你講呢D建議,政府係唔會做

然後記者問你:我就唔識做了,你有乜建議?
跟本冇咁既人力物力去做, 除非靠大陸支援, 搵解放軍搞, 到時反對派又大做文章

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]