• 瀏覽: 12,825
  • 回覆: 150
  • 追帖: 2
+8
【Now新聞台】美國太空總署為最新型「太空發射系統」火箭的引擎,進行點火測試,測試關乎美國重返月球的計劃,但最終要提前結束。太空總署暫時未清楚原因,但認為仍然是重要里程碑。

美國NASA登月火箭又完成唔到測試..
估計所謂2024年再載人登月又會無限期延遲...

新聞來源連結:
https://news.now.com/home/international/player?newsId=420606&home=1

隔離戴FULL GEAR既是否鬼..
派裝備那位是否係鬼...
派八達通,禮卷那個人是否又係鬼..
TELEGRAM內又有多少係鬼..
朋友被捉,會唔會篤灰,
戴口罩可能係鬼..唔戴又怕被人起底..
引用:
原帖由 lung_block 於 2021-1-17 03:51 PM 發表
【Now新聞台】美國太空總署為最新型「太空發射系統」火箭的引擎,進行點火測試,測試關乎美國重返月球的計劃,但最終要提前結束。太空總署暫時未清楚原因,但認為仍然是重要里程碑。

https://images-news.now.com/newsimage/NewsImage/NASA-TEST-210117-13.jpg

估計所謂2024年再載人登月又會無 ...
以經有過登月經驗,重要測試登月引擎?

上火星引擎都得! 還要有時間表送人上去(不過是單程)!
唯獨上月球引擎唔得!

60年代得, 60年後嘅今日唔得
所以我話我國嫦娥號下次嘅登月任務應該去搵吓美國果枝旗.

引用:
原帖由 無憂無悔 於 2021-1-17 04:00 PM 發表

尾國話太空船份草圖唔見咗,你信嗎?

引用:
原帖由 中國香港001 於 2021-1-17 04:14 PM 發表

遲d會唔會又話中國偷左

引用:
原帖由 中國香港001 於 2021-1-17 04:14 PM 發表

信佢,真係當人白黐咩

死左火

60年代登月?做假真相越來越接近

當美國世紀登月騙局不能再隱瞞.....

引用:
原帖由 lung_block 於 2021-1-17 03:51 PM 發表

https://images-news.now.com/newsimage/NewsImage/NASA-TEST-210117-13.jpg

估計所謂2024年再載人登月又會無 ...
可能自己熄機

引用:
原帖由 無憂無悔 於 2021-1-17 04:00 PM 發表

好多傳媒,專家話60年代美國是在攝影棚內登月。
當時沒有小型電腦,一部電腦成間屋咁大,唔通美國太空人手動駕駛太空船去月球?又手動登月?
如果真係咁美國太空人就太利害了。

摺咗 NASA啦,叫 Space X 搞啦

老尾都未曾去過,又點可以叫重返呢?不過,個機構名“假、大、空”就係真嘅。

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]