• 瀏覽: 36,828
  • 回覆: 377
  • 追帖: 1
+17
引用:
原帖由 半夏善良的黑頭 於 2021-1-17 11:44 發表
切斷呢班人後路等佢哋誠心投靠英國
林鄭:唔係呀嘛

引用:
原帖由 刺客禁言 於 2021-1-17 11:57 AM 發表

香港教育一直都係咁
講公平公開公正

而家被野蠻肢解
同意要解決班 YC教師。

引用:
原帖由 Denningvicki 於 2021-1-17 11:42 AM 發表
陳先生攜同妻子、兩個兒子急不及待踏上河中一塊大石,接着下一步上岸,他怕遲疑多陣子,未必能跨越湍流。38歲的陳先生前年7月開始籌備移民加拿大,

https://cdn.hk01.com/di/media/images/dw/20201223/418440846501744640630154.jpeg/3W9fgTOQ3CqTMWCTq9AKuwigX2WUZ73-xg0SyMYNEsg?v=w1280r16_9
???

籌備移民加拿大,
但用 LOTR 抵英?

移民加拿大 同 英國 LOTR
有什麼關系?

引用:
原帖由 刺客禁言 於 2021-1-17 12:36 PM 發表

同一間學校
你D班衰 走黎A班搞破壞
唔係你返返自己班房先岩?
要A班生離校
你都傻傻地
這不是學校,這是中國領土,請即時離開中國領土!

引用:
原帖由 秋風秋雨 於 2021-1-17 12:57 PM 發表

???

籌備移民加拿大,
但用 LOTR 抵英?

移民加拿大 同 英國 LOTR
有什麼關系?
成本~

自從黑暴離開,我心愈來愈安定。

引用:
原帖由 刺客禁言 於 2021-1-17 12:40 PM 發表

我不嬲反對暴力
愛國人士斬人先
當睇唔到?
究竟係邊個眼盲呢。

睇下美國點做先?

戇鳩會死人架。

呢班香港人 似足 在港 班印度假難民

引用:
原帖由 半夏善良的黑頭 於 2021-1-17 11:44 發表
切斷呢班人後路等佢哋誠心投靠英國
一早要咁喇。之前政府派錢,佢哋又返來拿。講真佢哋移民咗對香港都冇咩貢獻有着數就拿。

引用:
原帖由 阿柒回歸 於 2021-1-17 12:58 PM 發表

成本~
願聞其祥!

黃屍走晒,香港教育先可重新洗牌。

引用:
原帖由 阿柒回歸 於 2021-1-17 12:18 PM 發表

多謝關心~
一個月後唔走正契弟,縮頭烏龜。

小陰蒂國經濟已經差,脫歐後更差,睇下有幾多人能捱5年

引用:
原帖由 Denningvicki 於 2021-1-17 11:42 AM 發表
陳先生攜同妻子、兩個兒子急不及待踏上河中一塊大石,接着下一步上岸,他怕遲疑多陣子,未必能跨越湍流。38歲的陳先生前年7月開始籌備移民加拿大,

https://cdn.hk01.com/di/media/images/dw/20201223/418440846501744640630154.jpeg/3W9fgTOQ3CqTMWCTq9AKuwigX2WUZ73-xg0SyMYNEsg?v=w1280r16_9
應該用破釜沉舟比較貼切

香港太多人!快走

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]