• 瀏覽: 36,598
  • 回覆: 377
  • 追帖: 1
+17
9成都會回流

曱甴黃屍害死人

即時可以享受英國肺炎,恭喜恭喜!

走左記住呢世都唔好返香港

引用:
原帖由 香港雞蟲 於 2021-1-18 10:45 AM 發表
走左記住呢世都唔好返香港
人哋返唔返有人哋嘅自由。

一路好走,不要回頭, 回頭正扑街 

引用:
原帖由 icantstop 於 2021-1-18 09:46 AM 發表

移民可以讀公立學校!差唔多唔使錢!計過數嘅人哋!
哈哈
去得英國, 讀牛劍 ... 就話嗟
否則, 做乜唔留港 ( 方便) , OR SINGAPORE (亞洲頭幾名) , OR 清華北大呢 (亞洲頂級)
'英國公立學校'
ON 77777

引用:
原帖由 vanga 於 2021-1-18 10:58 AM 發表

哈哈
去得英國, 讀牛劍 ... 就話嗟
否則, 做乜唔留港 ( 方便) , OR SINGAPORE (亞洲頭幾名) , OR 清華北大呢 (亞洲頂級)
'英國公立學校'
ON 77777

做乜?子孫後代可以脫離共產政權統治囉,夠未?

引用:
原帖由 hfceddie 於 2021-1-18 11:08 AM 發表

咁就唔好賴話咩英國學校好 D, 香港大陸唔好喇

引用:
原帖由 vanga 於 2021-1-18 11:11 AM 發表

咁就唔好賴話咩英國學校好 D, 香港大陸唔好喇
你要人畫公仔畫出腸?

引用:
原帖由 hfceddie 於 2021-1-18 11:08 AM 發表

做個負責任的父母係必須既~

引用:
原帖由 hfceddie 於 2021-1-18 11:13 AM 發表

你要人畫公仔畫出腸?
YES

WONG C 坦白講野有困難

引用:
原帖由 逆風的肥牛 於 2021-1-17 11:43 發表
快D走,回頭一世無運行
真係有腦有讀書同了解真實世界都知過去, 唔單止你, 仲累埋下一代
不過無腦為大. 都好既香港又少D負擔

專心做外國人埋幾好。換埋膚色,講好純正外語就總完美啦

引用:
原帖由 Denningvicki 於 2021-1-17 11:43 AM 發表
若是為小朋友學業移民,無可口非,香港現今教育制度令人失望!

若為政治移民,但經濟能力又不十分充足,便望你一路好走,不要回頭,除消中國藉香港人身份,這樣背水一戰才有希望,免幾年後又回流香港!🙄🙄🙄🙄
真係唔希望係香港讀書,黃師假借學術研究,迫學生政治表態,再通知手足學生,欺凌異見同學

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]