• 瀏覽: 17,389
  • 回覆: 216
  • 追帖: 4
返香港處理囉,咁大個人咁簡單嘅嘢都唔識

回覆 引用 TOP

熱賣及精選
早前一名職員指銀行因「商業決定」取消許...

DKLM ,又係黃職員抹黑

小小的一陣風呀 慢慢的走過來
請你們歇歇腳呀 暫時停下來
海上的浪花兒開呀 我才到海邊來
原來麼你也愛浪花 才到海邊來

回覆 引用 TOP

查一查蠢材係唔係佢朋友,正常下怎會回覆一個普通客戶? 

回覆 引用 TOP

個匯豐總裁真係低能
一個銀行大班回覆一個棄保潛逃既犯

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 都沒有 於 2021-1-17 11:21 AM 發表

宣布流亡海外的立法會前議員許智峯早前說,自己及家人的滙豐銀行信用卡戶口,被銀行單方面及無通知下取消。他今日在社交平台說,日前收到滙豐行政總裁祈耀年的電郵解釋,滙豐收到警方通知後,有法律責任採取行動,在凍結戶口一事上並無選擇,亦須遵從法律下某些保密責任。電郵又稱,早前一名職員指銀行因「商業決定」取消許...

https://newsstatic.rthk.hk/images/mfile_1570836_1_L_20210117111427.jpg
他是誰?

回覆 引用 TOP

凍結左咪返去匯豐搞返佢囉,都唔明有幾難,除非有人身有屎姐

883 @ 8.61
1398@ 3.76
2899@ 2.95

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 都沒有 於 2021-1-17 11:21 AM 發表

宣布流亡海外的立法會前議員許智峯早前說,自己及家人的滙豐銀行信用卡戶口,被銀行單方面及無通知下取消。他今日在社交平台說,日前收到滙豐行政總裁祈耀年的電郵解釋,滙豐收到警方通知後,有法律責任採取行動,在凍結戶口一事上並無選擇,亦須遵從法律下某些保密責任。電郵又稱,早前一名職員指銀行因「商業決定」取消許...

https://newsstatic.rthk.hk/images/mfile_1570836_1_L_20210117111427.jpg
滙豐係時候積極考慮更換CEO,否則會失去整個亞洲市場。

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 金刀劍 於 2021-1-17 11:38 AM 發表

一國兩制已死。
有咩邏輯基礎?

回覆 引用 TOP

使L解釋

回覆 引用 TOP

引用:

just freaking go apply a citibank or Bank of America credit card and stop whining like a crying baby.
fugitive pussy...my friend, fugitive pussy

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 金刀劍 於 2021-1-17 11:38 AM 發表

一國兩制已死。
不錯,曱甴禍港

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 魚仔曲其 於 2021-1-17 11:49 AM 發表

搞卡都搞幾個月。其它事唔使做咯。聲都無埋。又話打國際線。
逃走就叫為左打國際線又好體面,唔通話手足頂住吖!自己走先呀!

引用:
原帖由 前往粗野的樓主 於 2021-1-17 11:26 AM 發表

嘩! 要總裁回佢。巴鳩閉囉! 尊貴。
咪喺 呢啲咁嘅蛋散 求其搵個分行經理回覆佢就得啦

回覆 引用 TOP

點解啲新聞從來冇當佢係一個逃犯咁嘅? 好似當佢係一個普通人,銀行無端端凍結佢資產咁款喎。 原來而家做逃犯可以做到咁巴閉, 又要用信用卡,銀行又唔凍結得佢資產。

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 一個中國人! 於 2021-1-17 11:59 AM 發表

許已完,偽造文書好大罪嘎~~
做得逃犯,仲有乜罪好驚

███ 上面話OK ███

███ 上面話OK Yeh A Yeah A A███

回覆 引用 TOP

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]