• 瀏覽: 3,019
  • 回覆: 21
成日講埋d賣港說話,助紂為虐,人神共憤,今次真係大快人心
可惜仲未到李慧琼梁美芬何君妖。

我都想有譚sir咁嘅待遇,真係恨唔到咁多啦.

又無資產係美國,咪由得佢制裁囉!

侵粉難得可以出黎透下氣

睇到樓主呢啲賤種WC大難臨頭,老尾嗰啲冇力嘅制裁咪制到夠囉

所謂的制裁,
只不過係小學鷄“唔受你玩,排斥你”嘅幼稚行爲!
強如美國,
竟然無能都如此地步!
全世界都笑出聲!

其實有咩損失呢?同林鄭嘅問題一樣,被制裁,顯示佢對國家忠誠。

你驚佢冇屋住呀,冇錢買車,定係驚佢冇得食?

特朗普都話對自己美國忠誠,我又睇吓佢,落台之後去,會唔會俾人搞!!

樓主要唔要開個主題
黎智英都有今日咯
制裁有幾嚴重?
有人係監裡面,樓主你點睇呀?

日日咁多黃畜著草,點睇?

引用:
原帖由 死夜惡 於 2021-1-17 09:46 AM 發表
https://www.youtube.com/watch?v=rTTE8Zn2Ws0

引用:
原帖由 死夜惡 於 2021-1-17 09:46 AM 發表
那些跪拜美洲病夫,對美洲病夫奉若神明之徒,才會覺得這種阿 Q式制裁好大不了。

引用:
原帖由 狂人甲 於 2021-1-17 02:44 PM 發表
其實有咩損失呢?同林鄭嘅問題一樣,被制裁,顯示佢對國家忠誠。

你驚佢冇屋住呀,冇錢買車,定係驚佢冇得食?

特朗普都話對自己美國忠誠,我又睇吓佢,落台之後去,會唔會俾人搞!!
有國家照住,駛鬼驚俾美國制裁咩。
銀行唔受按揭,國家唔通唔可以幫佢俾咩。
仲有,現在中央都出咗新嘅政策,美國制裁得乜嘢出樣呀。

引用:
原帖由 山上的天才 於 2021-1-17 02:39 PM 發表
所謂的制裁,
只不過係小學鷄“唔受你玩,排斥你”嘅幼稚行爲!
強如美國,
竟然無能都如此地步!
全世界都笑出聲!
美國?咪就係多拉A夢裡面既「技安」囉。

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]