• 瀏覽: 14,691
  • 回覆: 216
+3
新冠肺炎肆虐一年,各地政府先後為人民安排疫苗接種計劃,挪威去年底有約3.3萬人已經接種首劑新冠疫苗,大部分是德國BioNTech與美國輝瑞合作,以mRNA技術研發的疫苗......

新聞來源連結:
https://orientaldaily.on.cc/cnt/news/20210117/00174_001.html

就算有疫苗在手,大家都人心惶惶。我身邊親友都說,待更多疫苗副作用新聞出來後,再決定疫苗選擇,大家都不願意作首批「白老鼠」。

標題有毒果 feel

外國老人家做錯了什麼?

咁香港等2022先打疫苗好唔好?

唔怕,有黃狗鍾意輝瑞,我地等中國疫苗先打 😀

引用:
原帖由 ichthys2 於 2021-1-17 09:38 AM 發表
新冠肺炎肆虐一年,各地政府先後為人民安排疫苗接種計劃,挪威去年底有約3.3萬人已經接種首劑新冠疫苗,大部分是德國BioNTech與美國輝瑞合作,以mRNA技術研發的疫苗......

新聞來源連結:
https://orientaldaily.on.cc/cnt/news/20210117/00174_001.html

就算有疫苗在手,大家都人心惶惶。我身邊親友都說,待更多疫苗副作 ...
香港咁多崇美犬,佢哋寧願死喺美國疫苗之下,都唔要打國家研發疫苗得到免疫,所以你放心,輝瑞一定打得晒

引用:
原帖由 12瞞徒愛送中 於 2021-1-17 10:12 AM 發表

香港咁多崇美犬,佢哋寧願死喺美國疫苗之下,都唔要打國家研發疫苗得到免疫,所以你放心,輝瑞一定打得晒
一定可以打得哂 有200萬人願意故白老鼠嘛。

隻輝瑞會留返比黃圈打的,放心,即使黃人唔敢打,都一樣會留返比佢地 陪髒!

東方唔好再搧動香港人情緒啦,唔鐘意BioNTech, 咪等第二隻囉,無人逼你打

引用:
原帖由 bestsinger2 於 2021-1-17 10:00 AM 發表
標題有毒果 feel
西方報請咗被毒果炒魷作者?啲創作咁似嘅!

黃人話輝煌最穩陣少副作用搶住排隊打,到時睇下結果

我地等國貨唔會同佢地搶

唔理外國疫苗又好中國疫苗又好東方好似唔想香港人打疫苗咁嘅?想點呀想做毒果二代啊?你班所謂嘅媒體不停抹黑呢隻疫苗嗰隻疫苗,搞到香港人末打先驚咁 低能嘅依班傳媒

等吓遲d 有無國藥好過, 重有康若希,重有十幾種已進入臨床三期,遲下有大選擇

引用:
原帖由 siuhung 於 2021-1-17 10:31 AM 發表
隻輝瑞會留返比黃圈打的,放心,即使黃人唔敢打,都一樣會留返比佢地 陪髒!
瑞輝好易搞je, 只要係包裝盒印住“加油”, 就咩狗屎垃圾都排長龍

黃人黑暴快D打輝瑞,否則會申請唔到尾國政治庇護,成功偷渡都無用。

主題標籤 #新冠肺炎
鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]