• 瀏覽: 14,715
  • 回覆: 216
+3
磚家話如疫苗成效和副作用比率不理想,委員會或建議撤銷接種計劃,邊個想做白老鼠就打復星啦

所有疫苗都係急急上馬
風險必定存在
打唔打
打邊隻
心大心細

引用:
原帖由 夢幻極光星 於 2021-1-17 11:38 AM 發表
建議打國產疫苗,全程由國內醫護主理接種,貨到時先派專人落黎收貨看管,咁就完全打得放心喇!😄
比人從中做手腳就唔好啦,呢度好多人都信唔過架!
特別係黑醫護。

引用:
原帖由 ichthys2 於 2021-1-17 09:38 AM 發表
新冠肺炎肆虐一年,各地政府先後為人民安排疫苗接種計劃,挪威去年底有約3.3萬人已經接種首劑新冠疫苗,大部分是德國BioNTech與美國輝瑞合作,以mRNA技術研發的疫苗......

新聞來源連結:
https://orientaldaily.on.cc/cnt/news/20210117/00174_001.html

就算有疫苗在手,大家都人心惶惶。我身邊親友都說,待更多疫苗副作 ...
黃尸曱甴先打

引用:
原帖由 ichthys2 於 2021-1-17 09:38 AM 發表
新冠肺炎肆虐一年,各地政府先後為人民安排疫苗接種計劃,挪威去年底有約3.3萬人已經接種首劑新冠疫苗,大部分是德國BioNTech與美國輝瑞合作,以mRNA技術研發的疫苗......

新聞來源連結:
https://orientaldaily.on.cc/cnt/news/20210117/00174_001.html

就算有疫苗在手,大家都人心惶惶。我身邊親友都說,待更多疫苗副作 ...
一雞死,一雞鳴
毒果衰,東方追 

引用:
原帖由 12瞞徒愛送中 於 2021-1-17 10:12 AM 發表

香港咁多崇美犬,佢哋寧願死喺美國疫苗之下,都唔要打國家研發疫苗得到免疫,所以你放心,輝瑞一定打得晒
全中! 班洋奴覺得死在美國手上都係光榮嘅!

引用:
原帖由 cclck 於 2021-1-17 11:56 AM 發表
醫生中有一位大粒墨黃絲,之前經常接受訪問,近排見吾對路,再做深黃極不利自己前途,開始扮中立。

但全港人都知,大粒墨醫生係深黃。
開名啦,使L同佢客氣,係咪姓許條柒碌

林病,笑恥,黑醫先打輝瑞

引用:
原帖由 amypat 於 2021-1-17 10:20 AM 發表

一定可以打得哂 有200萬人願意故白老鼠嘛。
講啫

仆街曱甴一定9縮唔敢打輝衰

引用:
原帖由 瘟吐奶奶 於 2021-1-17 11:08 AM 發表
等吓遲d 有無國藥好過, 重有康若希,重有十幾種已進入臨床三期,遲下有大選擇
要政府肯入貨先得架

唔入打條毛

我都唔明點解政府會買輝瑞㗎?

引用:
原帖由 豆芽生 於 2021-1-17 10:51 AM 發表
唔理外國疫苗又好中國疫苗又好東方好似唔想香港人打疫苗咁嘅?想點呀想做毒果二代啊?你班所謂嘅媒體不停抹黑呢隻疫苗嗰隻疫苗,搞到香港人末打先驚咁 低能嘅依班傳媒
有晒極端副作用甚至死亡數據喎,咁都叫抹黑?閣下咁鍾意玩死亡遊戲嘅咪去打廢水面癱疫苗囉,冇人阻你!

引用:
原帖由 green2016 於 2021-1-17 10:08 AM 發表
唔怕,有黃狗鍾意輝瑞,我地等中國疫苗先打 😀

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]