• 瀏覽: 14,685
  • 回覆: 216
+3
輝瑞疫苗 米搞啦 得29% 打輝瑞等同自殺

引用:
原帖由 豆芽生 於 2021-1-17 03:14 PM 發表

你估中咗招老人死既機會大啲吖定係打咗疫苗死嘅機會大?呢個疫情已經一年啦經濟死死下啦咁你想點呀?係咪個個都唔好打由得佢?)
咁係咪明知疫苗打完會死都要長者去打?

驚咪咪撚打囉,捉你打咩?昂9

引用:
原帖由 嘻哈嘻哈 於 2021-1-17 06:44 PM 發表

咁係咪明知疫苗打完會死都要長者去打?
你個問題太好啦,我掉轉咁問返你呀 你竟然話唔打疫苗啦咁而家班老人家點樣解決呢?你要知香港死咗162人

根據挪威啲K屎,大約70-80碎有0.1%接種可以出現問題。
不過中國疫苗就有三國總統選擇接種,人數亦多。

點會呀 呢期黃人搞左好多組織嚟唱好
講到病人千呼萬喚
請上路啦

先作聲明。老人家只選擇打科興。或國藥。其他不考慮。若迫使老人家打其他疫苗。一律當謀殺老人家。立字為據。

引用:
原帖由 豆芽生 於 2021-1-17 03:01 PM 發表

咁你咪打囉!外國嘅唔好打中國嘅都唔好打只要比東方抹黑過嘅疫苗你都唔好打,你中咗招唔好害人就得啦(佢唔係抹黑單一種疫苗,佢係全部疫苗抹黑過我先至咁講,不停製造恐慌搞到香港人而家乜嘢疫苗都唔敢打咁你想點啊群體免疫啊?)
唔好意思!我淨係睇數據,喺目前為止只有中國疫苗最安全!所以我只信中國疫苗!

為什麼要打

引用:
原帖由 amypat 於 2021-1-17 10:20 AM 發表

一定可以打得哂 有200萬人願意故白老鼠嘛。
係200萬曱甴,
或叫200萬傻Hi願意故白老鼠

引用:
原帖由 百厭超人 於 2021-1-18 01:59 AM 發表

唔好意思!我淨係睇數據,喺目前為止只有中國疫苗最安全!所以我只信中國疫苗!
你只信中國疫苗 咁你講乜嘢打廢水啊?我嘅第一個回覆咪話佢外國疫苗又鬧中國疫苗又鬧囉(佢而家乜都鬧搞到個個驚唔敢打,佢如實報道冇問題但係咪鬼加其他冇用嘅詞語啦)

香討Billy仔條廢材話第一要打面癱針。

引用:
原帖由 ichthys2 於 2021-1-17 09:38 AM 發表
新冠肺炎肆虐一年,各地政府先後為人民安排疫苗接種計劃,挪威去年底有約3.3萬人已經接種首劑新冠疫苗,大部分是德國BioNTech與美國輝瑞合作,以mRNA技術研發的疫苗......

新聞來源連結:
https://orientaldaily.on.cc/cnt/news/20210117/00174_001.html

就算有疫苗在手,大家都人心惶惶。我身邊親友都說,待更多疫苗副作 ...
放心 正苦高觀帶頭打先 好想睇張建中面炭

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]