• 瀏覽: 7,358
  • 回覆: 161
+7
引用:
原帖由 CB1668_2 於 2021-1-17 10:56 AM 發表

即係講緊每十萬人少於一人要捱28小時面癱

唔講政治,
而家綜合黎睇,
就係大陸疫苗保護力較低而免疫反應亦低
輝瑞就保護力高而免疫反應亦高
同樣地,打完輝瑞/大陸疫苗,
就算保護唔到,不幸中招,徵狀都會少好多甚至無徵狀(但仍然會傳染人)

而家大家要考慮其實就係願唔願意接受比較大的免疫反應去得到高20-45個百分點的保護。

問題係如果疫苗保護力不足,
打完疫苗自己中招唔會出現病徵......但 ...
今日面癱徵狀…過幾年或將來就係DNA出異變……呢d風險留待勇士去驗証

引用:
原帖由 徐庶 於 2021-1-17 10:59 AM 發表
面癱令手足樣貌更好看。
手足聽到一定打
反正黃人腦癱唔差在面癱埋

引用:
原帖由 eos888 於 2021-1-17 09:33 AM 發表
以色列至今為全國逾兩成人口接種新冠肺炎疫苗,是全球其中一個接種率最高國家。當地傳媒引述衞生部門報道,至少十三人打針後有面癱徵狀。

以色列傳媒報道,其中一人表示接種首劑美國輝瑞藥廠和德國BioNTech合作研製的疫苗後,面癱至少28小時,之後徵狀沒有完全消失。他強調沒有其他副作用,認為接種疫苗非常重要,但承認對注射加強劑有保留。報道又引述當局指,可能更多人出現相關徵狀。

以色列總理內塔尼亞胡自從 ...
黃粉話ok就ok囉

好L正常!!

900萬人口,2成打左,約180萬!!

得13個有事!!

唔駛拗, 最好仲要大大力宣傳打輝瑞
等多啲曱甴中嚴重後遺症

引用:
原帖由 CB1668_2 於 2021-1-17 11:06 AM 發表

文中講左已有大約兩成以色列人口接種左,
面癱係28小時內消失,即係接種完要面癱的人已經康復。

以色列人口大約900萬,逾兩成人口即係大約180萬,
又即係每十萬人少於一人會面癱。

睇完文章小學生都應該即時分析得出黎,唔駛專家。

我一早都話科興。

引用:
原帖由 cwilson1 於 2021-1-17 11:01 AM 發表
改DNA的後遺症, 要半年至一年就會突現出來

所以美國有醫生知道這危險疫苗, 要破壞mRNA疫苗添!
好快變晒walking dead

以色列其實知唔知bioNtech 老闆係德國籍土耳其人,佢係未唔係伊斯蘭教徒就不知了

引用:
原帖由 eos888 於 2021-1-17 09:33 AM 發表
以色列至今為全國逾兩成人口接種新冠肺炎疫苗,是全球其中一個接種率最高國家。當地傳媒引述衞生部門報道,至少十三人打針後有面癱徵狀。

以色列傳媒報道,其中一人表示接種首劑美國輝瑞藥廠和德國BioNTech合作研製的疫苗後,面癱至少28小時,之後徵狀沒有完全消失。他強調沒有其他副作用,認為接種疫苗非常重要,但承認對注射加強劑有保留。報道又引述當局指,可能更多人出現相關徵狀。

以色列總理內塔尼亞胡自從 ...
美國輝瑞藥廠和德國BioNTech合作研製的疫苗後,面癱至少28小時,之後徵狀沒有完全消失。

面癱沒有完全消失。。。

面癱是暫時性的?

引用:
原帖由 cwilson1 於 2021-1-17 11:01 AM 發表
改DNA的後遺症, 要半年至一年就會突現出來

所以美國有醫生知道這危險疫苗, 要破壞mRNA疫苗添!
話唔定變成「吸塵阿美利堅」哩🤔

引用:
原帖由 半夏善良的黑頭 於 2021-1-17 12:19 PM 發表

香港都有專家咁講,但已經證明左係虛構。

引用:
原帖由 錢太多4 於 2021-1-17 11:25 AM 發表

你唔識中文?“28小時後徵狀沒有完全消失”
13個有1個28小時未完全消失,
即係12個無事,
相信大家前世無乜做錯事200萬分之1都中就無野講。

引用:
原帖由 CB1668_2 於 2021-1-17 10:56 AM 發表

即係講緊每十萬人少於一人要捱28小時面癱

唔講政治,
而家綜合黎睇,
就係大陸疫苗保護力較低而免疫反應亦低
輝瑞就保護力高而免疫反應亦高
同樣地,打完輝瑞/大陸疫苗,
就算保護唔到,不幸中招,徵狀都會少好多甚至無徵狀(但仍然會傳染人)

而家大家要考慮其實就係願唔願意接受比較大的免疫反應去得到高20-45個百分點的保護。

問題係如果疫苗保護力不足,
打完疫苗自己中招唔會出現病徵......但 ...
點解閣下完全冇提過因為打咗輝瑞疫苗而死亡嘅數據嘅?
閣下係睇唔到定另有居心呢?

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]