• 瀏覽: 20,911
  • 回覆: 69
+6
台灣係冇妓女架!!!台灣只有陪睡女

引用:
原帖由 愛1c蛋 於 2021-1-17 04:08 PM 發表
有冇人知點解羊駝叫草泥馬?
因為台灣人低俗,羊駝本身同馬一d關係都無,夾硬要叫佢做馬,只係佢地突登攞個諧音,草泥馬國語諧音=操你媽,真係好小學雞。

呆灣呢種城市除了3p,性愛,偷拍,仲有咩新聞呀?

打假波

引用:
原帖由 愛1c蛋 於 2021-1-17 09:31 AM 發表
新增:新增照片+羊駝去處 台中市大觀路夜店SUPER HOUSE新開幕,先是3P性愛熱舞表演遊走法律邊緣,接著又有爆乳辣妹牽了一頭俗稱草泥馬的羊駝到店內「走秀」,吸引許多客人拍照分享,結果被網友怒批虐待動物,台中市政府與移民署昨(16日)深夜進行聯合稽查,初步查無不法。但羊駝...

https://tw.appledaily.com/resizer/hynrY2TRKNI9M89xjTjWtFWcFEM=/760x1256/filters:quality(100)/cloudfront-ap-northeast-1.images.arcpublishing.com/appledaily/SPAQ7SZQ7RDHBLXTWIE37Q4LCE.jpg ...
正呀

Mola

大陸東莞性文化入侵台灣

引用:
原帖由 Peter_H 於 2021-1-17 16:43 發表
一邊睇毒果一邊罵所睇到的東西
都好過d曱甴日日反中又話大陸d嘢有問題,但係就日日俾錢大陸賺,買東江水,食大陸食品,用大陸貨。🤣🤣🤣🤣

咁大波,我唔介意娶隻雞做老婆

台妹冇個唔淫

台灣性愛妖都

引用:
原帖由 廣東南蠻子 於 2021-1-17 08:07 PM 發表
咁大波,我唔介意娶隻雞做老婆
但隻雞會願意嫁你,更承應你係佢成堆老公之一

引用:
原帖由 smalleagle 於 2021-1-17 08:12 PM 發表
台妹冇個唔淫
所以台灣妹, 揀唔過俾人感覺太cheap了

引用:
原帖由 大柴油機 於 2021-1-17 06:52 PM 發表

以前中國大陸整治網絡,禁止說脏話。網友就惡搞出很多動物名字來罵人,諧音操#你#媽,類似的還有法克魷(FUCK U),雅蠛蝶,達菲雞
即羊駝

引用:
原帖由 愛1c蛋 於 2021-1-17 04:08 PM 發表
有冇人知點解羊駝叫草泥馬?
草泥馬=諧音粗口"操你媽"
當年網友故意搵到一種冇人識的動物,然後在網上貼文咸或回復圖片並附上名稱"草泥馬"
由於大家都唔識,甚至以為真係叫草泥馬!好多甚至以為只是電腦P出嚟惡搞創作品