• 瀏覽: 28,273
  • 回覆: 254
引用:
原帖由 sylm01 於 2021-1-17 08:35 AM 發表

拜登上場後都唔會刻意改變傻浸留低嘅問題,估計慢慢淡化佢就算。一下取消哂會比有心人作故仔。
美式切香腸
以前美國官方人員去台灣犯法
現在美國官方人員去台灣唔犯法

淡化當老逄無做過野?

果影響已經出左黎
除非拜登撥亂反正

熱賣及精選
走佬過台灣的香港暴徒要小心了🤣🤣

引用:
原帖由 高大大大羔羊 於 2021-1-17 09:14 AM 發表

走佬過台灣的香港暴徒要小心了🤣🤣
有5條蛇唔知去咗邊?

引用:
原帖由 愛1c蛋 於 2021-1-17 09:18 AM 發表

有5條蛇唔知去咗邊?
話依排去佐美國申請政治庇護

引用:
原帖由 owen11223344 於 2021-1-17 09:20 AM 發表

話依排去佐美國申請政治庇護
係唔係果5條蛇呀?

引用:
原帖由 愛1c蛋 於 2021-1-17 08:14 AM 發表

距離美國新總統宣誓就職禮只有不足一星期,台灣媒體引述拜登幕僚艾利森(Graham Allison)指,拜登明白只有一個中國,不會承認台灣獨立...

https://static.stheadline.com/stheadline/inewsmedia/20210116/_2021011622044832014.jpg

台灣省想毒派打唔起飛機! :smil ...
講、當然係咁講。背後又咪係承認臺灣關系法,打臺灣牌圍堵中國!

台灣當然唔可能獨立,就算共產黨倒台台灣都只能係美國嘅一個州。

咁快就同中國關係友好

引用:
原帖由 lpj88 於 2021-1-17 08:36 AM 發表

美國一路只系比台灣假希望, 最重要系買武器.
係柒普眼中👀,所有嘢刀係政治籌碼,利用到盡

🥜者清,爨者迷🗨( ̄Д ̄)y🚬每逢佳節倍確診
沒有永遠的朋友,也沒有永遠的敵人,只有永遠的利益。
把手握緊,裡頭什麼也沒有;而鬆開手,你所擁有的是一切。
喏聽。

引用:
原帖由 虎門叮噹 於 2021-1-17 08:48 AM 發表

台灣主動除衫M腿完,美帝中出趙完鬆不帶走一點雲彩
美國點會放棄臺灣呢張牌?姣婆同姿粉客一定會維持曖昧關系。

在台灣曱甴騰騰震,隨時比台灣出賣送返中國

引用:
原帖由 愛1c蛋 於 2021-1-17 09:21 AM 發表

係唔係果5條蛇呀?

曱甴:假新聞

香港曱甴,時代垃圾
屎袋曱命,無謂戇居
引用:
原帖由 雨中回收的朋友 於 2021-1-17 09:23 AM 發表

咁快就同中國關係友好
政治係咁架啦,chinajoe嘛

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]