• 瀏覽: 29,965
  • 回覆: 254
+5
拜登老奸巨滑點會俾儍侵屎橋陰到

浸浸刻意在臨走前,為拜登留下大量政治炸彈。一直被浸浸支持者指責親中,如果拜登上任,就立即取消浸浸反華政策會中浸浸計,唔取消就會同中國交惡影響美國經濟

引用:
原帖由 Tokyo2040 於 2021-1-17 09:22 AM 發表
台灣當然唔可能獨立,就算共產黨倒台台灣都只能係美國嘅一個州。
別想了,共產黨倒台,台蛙也只會是美國的陪睡丫頭,沒資格有名份。

引用:
原帖由 愛1c蛋 於 2021-1-17 08:14 AM 發表
距離美國新總統宣誓就職禮只有不足一星期,台灣媒體引述拜登幕僚艾利森(Graham Allison)指,拜登明白只有一個中國,不會承認台灣獨立...

https://static.stheadline.com/stheadline/inewsmedia/20210116/_2021011622044832014.jpg

台灣省想毒派打唔起飛機! :smil ...
你承認都唔怕,最多同你斷交,再繼續同台灣的內戰。

自己國內都立立亂,冇一年半載都搞唔掂,邊得閒搞中國。

肯定唔肯買飛機先咁講

蔡蔡子被騙感情, 全台人民被騙財
這就係騙子島的報應

拜登果然係俊傑,緊係繼續打咀炮做其一方霸主,點會話攬炒甘笨七,信仲做攬炒救地球嗰啲不如移民火星啦,留係度浪費資源

引用:
原帖由 愛1c蛋 於 2021-1-17 09:18 AM 發表

有5條蛇唔知去咗邊?
老尾呀。

引用:
原帖由 robin09 於 2021-1-17 09:40 AM 發表

中國更不會容許台蛙被他國侵占,因為台灣是中國的。
中國可以為台灣和美國血戰到底,甚至同歸于盡。
美國能么? 台灣是美國綁匪的人質而已,綁匪怎么會為人質而血戰 ? 美國遲早會待價而沽賣了台灣。
你看一看台灣的地圖和地理位置加上沖繩日本和南沙的那條線,你覺得值幾多錢呢?買得起嗎?除非美國發了神經主動放棄,或自身國力急劇衰退之外,我想任何情況下都不會賣😑

引用:
原帖由 愛1c蛋 於 2021-1-17 08:14 AM 發表
距離美國新總統宣誓就職禮只有不足一星期,台灣媒體引述拜登幕僚艾利森(Graham Allison)指,拜登明白只有一個中國,不會承認台灣獨立...

https://static.stheadline.com/stheadline/inewsmedia/20210116/_2021011622044832014.jpg

台灣省想毒派打唔起飛機! :smil ...
起唔到機。
有印度神油。。。

蔡英文同美國簽咗千幾億美元軍火, 貼錢陪人上牀點知新話事人唔認帳, 今次台灣大L鑊了!

唔係咁呀?揀到人地出晒水你話唔插入?咁點算?

引用:
原帖由 虎門叮噹 於 2021-1-17 08:48 AM 發表
台灣主動除衫M腿完,美帝中出趙完鬆不帶走一點雲彩
呆灣要比錢扮高潮🤔🤔

呆仔好失望

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]