• 瀏覽: 28,170
  • 回覆: 254
提示: 違規內容已被屏蔽
2月 阿姆斯特丹自1637後 成歐洲金融中心
J5 222知識財富全分途5周年!
B仔自然教室 「心繫自然」出行!

3月 荷蘭鬱金香盛開
傷港賤台撤出tvb + 世界觀1周年!
場場買荷蘭 晚晚食大餐!
熱賣及精選
引用:
原帖由 虎門叮噹 於 2021-1-17 08:48 AM 發表

台灣主動除衫M腿完,美帝中出趙完鬆不帶走一點雲彩
鈔票還是要帶走的

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 愛1c蛋 於 2021-1-17 08:14 AM 發表

距離美國新總統宣誓就職禮只有不足一星期,台灣媒體引述拜登幕僚艾利森(Graham Allison)指,拜登明白只有一個中國,不會承認台灣獨立...

https://static.stheadline.com/stheadline/inewsmedia/20210116/_2021011622044832014.jpg

台灣省想毒派打唔起飛機! :smil ...
其實台灣真係冇救美國佬要佢做咩就做咩,要佢買咩就買咩真係中國人之恥

回覆 引用 TOP

菜菜子情何以堪

回覆 引用 TOP

菜婆只有等死!

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 lpj88 於 2021-1-17 08:36 AM 發表

美國一路只系比台灣假希望, 最重要系買武器.
一野踢爆哂……仲要一練習就自炒,買黎裝飾好喇!應再做文宣賴入油貴,所以要減少練習,減少自炒既機會

拜登幕僚:拜登明白只有一個中國,
 不會承認台灣獨立!

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 sylm01 於 2021-1-17 08:35 AM 發表

拜登上場後都唔會刻意改變傻浸留低嘅問題,估計慢慢淡化佢就算。一下取消哂會比有心人作故仔。
特朗普同佢隻肥狗明知拜登冇可能一野改變晒佢地做過既野,尤其是外交,所以呢兩隻野尤其是隻肥狗而家咪瘋狂挖坑埋骨頭(雷)

回覆 引用 TOP

香港黑暴和呆灣可以收皮 

PK

回覆 引用 TOP

台灣真係慘

回覆 引用 TOP

呆灣從來只是一個笑話,我反而關心耶路撒冷問題,拜登會唔會係時候去安撫一眾中東盟友,將回教第二大聖城解放出來

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 愛1c蛋 於 2021-1-17 09:07 AM 發表

佢做唔做得字4年都有疑問, 跟返黑馬條路咪算囉
就算冇4年,點都有錦麗姨埋尾。

回覆 引用 TOP

賣國賊

回覆 引用 TOP

香港黑黃派/呆灣網軍/獨菜子/海外漢奸班民損派 點算好 

- 支持紅藍白,吊9黑黃綠
- 盡力反黃黑店
- 黃黑a/c即封,但日後如該a/c改善會解封
- 逢中必撐,逢尾必反
- 波馬股/娛新4項全能(3月起大幅減玩波馬只玩股,因想減肥),盤路/數據/圖表會說話

回覆 引用 TOP

醒目仔

回覆 引用 TOP

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]