• 瀏覽: 13,410
  • 回覆: 204
所以打科興,無咁多副作用,可當無打過疫苗,但就算中covid又會減少重症

熱賣及精選
呢個系咪安樂死program?

新冠 mRNA 信使核糖核酸疫苗需要零下70攝氏度下運輸和儲存

當常溫下準備注射,也許疫苗已經失效了。

李文亮:「一個健康的社會不該只有一種聲音」
李文亮太天真了~
引用:
原帖由 初級投資者 於 2021-1-17 09:39 AM 發表

上次國藥話60歲以上唔好打住,有隻曱甴即刻衝出黎自HIGH,話只局限某類人,唔係人人打得,雀躍到不得了

依家先知國藥係負責任既表現,唔係叫啲人去死
根本只有中國先至最重視人民嘅生命安全,所以疫苗唔俾60歲以上人打係負責任嘅青現,唔好似西方國家咁,死幾多人都無動於衷。睇下抗疫就知,中國一開始爆發就以人命先行,連經濟會受嚴重影響都可以放開,所以即使係首先發現嘅地方,無論在對病毒嘅認知,如何檢測與及醫治都完全無任何資訊下,都能在短短兩三個月內控制住疫情。反觀西方國家就完全在有中國的借鏡下,對病毒亦有更多了解的情況下,竟然完全控制不住疫情。這完全係因為他們只重視經濟,完全對人命視若無睹,這就是民主自由國家對待人民的態度。
現在疫苗亦一樣,他們只會重視快啲控制到疫情,然後恢復經濟,根本就懶理要死幾多人,更重要係死嘅都係上了年紀的人,更加係可以放棄。這種民主自由嘅國家,還時常口裏掛著人權,其實最虛偽就是這種國家了。

mRNA技術原本係用來造抗癌藥, 誘導t細胞去攻擊癌細胞, 好一種好冒進的策略, 後果可以係意想不到, 但反正癌病重症者命懸一線, 將死馬當活馬醫都係一個希望

但將呢類藥注射入健康人身體作預防, 就分分鐘未搵到病毒來攻打, 就先令體內免疾細胞出現變化, 幾輪變化後細胞基因特性或會出現改變, 好人變病人病人變活死人都話唔埋

之前有 d 傻仔話打疫苗就一定要打瑞輝

附件

IMG_20210117_094010.jpg(110.6 KB)

2021-1-17 11:24 AM

IMG_20210117_094056.jpg(93.07 KB)

IMG_20210117_094122.jpg(109.41 KB)

一於同犯民政棍打毒針

引用:
原帖由 yat69 於 2021-1-17 11:24 AM 發表

之前有 d 傻仔話打疫苗就一定要打瑞輝
黃狗害香港人又一明證!

之前發表意見既專家
應該公開打輝瑞

以巴裂好多人面癱

得左肺炎未必死,打左輝瑞疫苗一定死

歐州老鐵也買國藥了!

引用:
原帖由 hw1chan 於 2021-1-17 08:01 AM 發表

一路好走 
俾美國疫苗害死,打中國疫苗就冇事啦!

引用:
原帖由 冰風蓋天 於 2021-1-17 07:52 AM 發表

一定話係無關。佢地話歐美咁多國家都打咗,為何只得挪威死人?必定係老人問題。
陳方安生、陳日軍、梁家傑、朱牧師……等民主老人,可以安心打輝瑞
師兄好計謀,借敵人毒針殺人不見血

雙重國籍的震抖吧!中國反制來了!

附件

IMG_20210117_114323.jpg(521.91 KB)

2021-1-17 11:44 AM

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]