• 瀏覽: 13,408
  • 回覆: 204
個別事件

唔美疫苗事

曱甴唔使驚,一定要打輝衰

熱賣及精選
引用:
原帖由 hw1chan 於 2021-1-17 08:01 發表

一路好走 
You 2

引用:
原帖由 689倒轉又係689 於 2021-1-17 09:55 AM 發表

識打一定打科興
你老味
而家又話呢D 
之前你點講呀

咁搞法,🙄🙄會唔會接種疫苗,風險高過感染肺炎?!

輝瑞不是說有90%以上有效率,為何愈打愈多人死

快D訪問下香港藥劑師協會條PK

引用:
原帖由 banjo. 於 2021-1-17 08:25 AM 發表

輝瑞咁正可以死咁多人, 啱哂黃屍打喇.
我想睇拜登打

"廢衰"真係搵你打

迷迷痴痴 清醒也許稍恨遲
無奈人清醒 世情仍舊難透視
引用:
原帖由 賈谷主 於 2021-1-17 10:00 AM 發表

何解死嘅都在挪威
好大機會係挪威受美國勢力影響少, 無可能其他地方無人死.

引用:
原帖由 1333333 於 2021-1-17 07:47 AM 發表

美媒報道,挪威再多6人接種美國輝瑞藥廠與德國生物科技公司BioNTech合作研發的新冠肺炎疫苗後死亡,令累計人數增至29

https://hk.on.cc/hk/bkn/cnt/intnews/20210117/photo/bkn-20210117060440905-0117_00992_001_01b.jpg?20210117071223

美國肺炎病毒確診大有可能唔會 ...
外國政府同你講!打得預咗你死呢啲說話真係外國先有資格講!大陸同香港講邊個講完死邊個😑

美國仆街呢句話,真係全無人性!!

附件

Screenshot_20210117_102742.jpg(138.99 KB)

2021-1-17 10:30 AM

曱甴好消息,可能輪回做到西人

預期之中?

死6件咁少,不如說遠勝勝預期,又嬴一仗

引用:
原帖由 阿柒回歸 於 2021-1-17 10:17 AM 發表

藍尸恨打的科興, 衹限六十以下人士打, 老鬼打嚟拼死咩??
黃尸去打輝瑞吧!由得藍c打科興去送死

引用:
原帖由 kitty2000 於 2021-1-17 10:26 AM 發表

輝瑞不是說有90%以上有效率,為何愈打愈多人死
死咗嘛唔會中肺炎,又唔計落有效率,所以百份九十囉!

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]