• 瀏覽: 13,320
  • 回覆: 7
  • 追帖: 1
引用:
原帖由 1333333 於 2021-1-17 07:47 AM 發表

美媒報道,挪威再多6人接種美國輝瑞藥廠與德國生物科技公司BioNTech合作研發的新冠肺炎疫苗後死亡,令累計人數增至29

https://hk.on.cc/hk/bkn/cnt/intnews/20210117/photo/bkn-20210117060440905-0117_00992_001_01b.jpg?20210117071223

美國肺炎病毒確診大有可能唔會 ...
一定話係無關。佢地話歐美咁多國家都打咗,為何只得挪威死人?必定係老人問題。
陳方安生、陳日軍、梁家傑、朱牧師……等民主老人,可以安心打輝瑞

熱賣及精選
引用:
原帖由 逆風的肥牛 於 2021-1-17 08:23 AM 發表

黃絲梗係推薦輝瑞啦, 因為可能借力殺死建制老人票源丫嘛,係建制笨柒諗唔到啫 
黃巾賊冇點新聞?政府建議老人打科興。不過黃巾賊老人如:日軍、安生、若薇、毛婆……等,一定唔打土共貨,必打輝瑞🤭🤭🤭🤭

引用:
原帖由 阿柒回歸 於 2021-1-17 10:17 AM 發表

藍尸恨打的科興, 衹限六十以下人士打, 老鬼打嚟拼死咩??
黃尸去打輝瑞吧!由得藍c打科興去送死

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 kitty2000 於 2021-1-17 10:26 AM 發表

輝瑞不是說有90%以上有效率,為何愈打愈多人死
死咗嘛唔會中肺炎,又唔計落有效率,所以百份九十囉!

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 賈谷主 於 2021-1-17 10:00 AM 發表

何解死嘅都在挪威
其實之前都有其他國家有死亡報告,只不過挪威特多。

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 ronnietsang 於 2021-1-17 10:05 AM 發表

建制帶頭打先
建制會打科興喎,輝瑞由何柏良、蔡堅帶頭。
已經有土耳其總統、印尼總統、卡塔爾、阿聯猶、巴林等皇室打咗科興。

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 andonlyu 於 2021-1-17 04:12 PM 發表

仲有以色列有13人打完輝瑞, 超過28小時面癱未退.
輝瑞話死人及面癱副作用,係預計之內🙄🙄🙄

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 逆風的肥牛 於 2021-1-17 08:23 AM 發表

黃絲梗係推薦輝瑞啦, 因為可能借力殺死建制老人票源丫嘛,係建制笨柒諗唔到啫 
但師兄你又會覺得建制老人會打輝瑞,而黃c老人唔打輝瑞?若我係長者,我會等即使保護率冇咁強,但有一半機會有效,而又冇乜副作用嘅科興。就算無效都唔會死人,最多都係白打。

主題標籤 #新冠肺炎
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]