• 瀏覽: 14,638
  • 回覆: 204
+18
引用:
原帖由 摒息諸緣 於 2021-1-17 09:06 AM 發表
預期之內都  噏得出 笑死人
人生自古誰無死
一切都係掌握之中

引用:
原帖由 kitty2000 於 2021-1-17 10:26 AM 發表
輝瑞不是說有90%以上有效率,為何愈打愈多人死
份報告俾人做左手腳, 將接種疫苗後嘅疑似中招個案剔除, 做到有9成幾嘅成功率, 但實制不足2成有效, 因為侵侵要尾國人有疫苗用, 佢就可以吹自己嘅政績, (這是其中一個原因要自己特赦自己嘅罪) 
輝瑞都知有問題, 但現在已騎虎難下, 因為係緊急使用, 佢地都係免責. 

引用:
原帖由 蒙尼 於 2021-1-17 10:28 AM 發表

我想睇拜登打
已經做完戲扮打咗了

引用:
原帖由 蒙尼 於 2021-1-17 10:28 AM 發表

我想睇拜登打
拜登打左, 但係吾係輝瑞疫苗就無人知. 可能係鹽水或安慰劑. 呢啲人, 吾會用自己條命來玩, 佢要登上佢人生嘅高峯. 

引用:
原帖由 冰風蓋天 於 2021-1-17 07:52 AM 發表

一定話係無關。佢地話歐美咁多國家都打咗,為何只得挪威死人?必定係老人問題。
陳方安生、陳日軍、梁家傑、朱牧師……等民主老人,可以安心打輝瑞
香討黃絲話無關,食飯都會死喎

引用:
原帖由 落漠大灰狼 於 2021-1-17 11:55 AM 發表

拜登打左, 但係吾係輝瑞疫苗就無人知. 可能係鹽水或安慰劑. 呢啲人, 吾會用自己條命來玩, 佢要登上佢人生嘅高峯. 
拜登可能打左走私的中國疫苗

北歐國家老人太多,最啱輝瑞疫苗老人滅絕計劃,藥廠話隻藥非常有效率,同預期好吻合,好成功!

有無人知支針打了有用期可以幾久時間,係未一年後又要打多一次

早就話咗避得過美國肺炎躲唔過美國疫苗啦

要點樣先培訓到D人像香討的曱甴咁仆街呢?

明知輝衰會死人都叫人打

為左政治,可以出賣其他人的生命

引用:
原帖由 摒息諸緣 於 2021-1-17 09:06 AM 發表
預期之內都  噏得出 笑死人
班仆街黃屍重撚賤呀
話挪威每日都死百幾個長者唔關疫苗事

引用:
原帖由 rayrayccw 於 2021-1-17 08:52 AM 發表
我懷疑拜登都冇接種輝瑞疫苗,否則佢咁嘅年紀應該會出事
偷偷打咗中國疫苗,不過唔話你知。

點解淨係得挪威有事?
批貨有問題,還是處理有問題?

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]