• 瀏覽: 21,242
  • 回覆: 304
  • 追帖: 1
引用:
原帖由 Bojim 於 2021-1-16 11:15 PM 發表

下一個佘胃名個黑護陣線
佢己經比國安拉左

熱賣及精選
真係冇其他人咩? 個死人樣已經輸曬

回覆 引用 TOP

餚底

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 cskch 於 2021-1-17 12:00 AM 發表

係咯. 政府都無腦的. 明知班人無"糧支", 由國泰事件, 到黑醫護, 到黑公務員公會, 唔會睇唔到佢地怕無糧支掛.

但成日放生, 你放生呢D 黑工會, 第日反咬一口就大獲啦. 政府真係想下點解決黑醫護工會啦. 一係炒Q左個笵生.
阿飯生個死樣縮頭縮頸,見到佢就憎

做乜龜縮

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 siu_siu_nei_00 於 2021-1-17 01:02 發表

佢己經比國安拉左
唔會啦. 佢可能係棄暗投明其中一人. 53+中有人選擇做污點證人.

回覆 引用 TOP

好心政府學下美國點對參加國會暴動啲公務員啦, 即炒呀

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 pinkladykiki 於 2021-1-17 01:10 發表

阿飯生個死樣縮頭縮頸,見到佢就憎
果日睇單新聞真係火都來. 話扣減當日薪金=罰左. 佢真係無野呀.?
香港就係多呢類型高官, 先搞到今日咁.

引用:
原帖由 cskch 於 2021-1-16 10:47 PM 發表

在反修例風波期間成立的「新公務員工會」,今晚(16日)在Facebook發文宣布解散。對於公務員事務局日前發通告,要求所

https://hk.on.cc/hk/bkn/cnt/news/20210116/photo/bkn-20210116215755355-0116_00822_001_01b.jpg?20210116222711

仲未找數就走?!?!? 黑醫護公會驚未? 就快到妳 ...

引用:
原帖由 cskch 於 2021-1-16 11:01 PM 發表

老實講, 政府應該簽左都照炒.
反正都同美爸反枱。殺得性起,吾使比面.

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 cskch 於 2021-1-17 01:12 AM 發表

果日睇單新聞真係火都來. 話扣減當日薪金=罰左. 佢真係無野呀.?
香港就係多呢類型高官, 先搞到今日咁.
全部都係呃飯食

回覆 引用 TOP

又跪低

回覆 引用 TOP

就係佢無畏無懼煽動大罷工旨在推翻政府?

回覆 引用 TOP

老實講, 那些
參與支持 與 暴亂的 
政府應該簽左都照炒.

一講到秋後算帳就縮陽入腹

回覆 引用 TOP

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]