• 瀏覽: 23,347
  • 回覆: 304
+7
呢檔友會唔簽

引用:
原帖由 cskch 於 2021-1-16 10:47 PM 發表
在反修例風波期間成立的「新公務員工會」,今晚(16日)在Facebook發文宣布解散。對於公務員事務局日前發通告,要求所

https://hk.on.cc/hk/bkn/cnt/news/20210116/photo/bkn-20210116215755355-0116_00822_001_01b.jpg?20210116222711

仲未找數就走?!?!? 黑醫護公會驚未? 就快到妳 ...
—早應解散

引用:
原帖由 goaheadman2300 於 2021-1-16 23:21 發表
呢檔友會唔簽
都無form 比佢簽. 佢張form 係炒魷.. hahaha

引用:
原帖由 人之初大大 於 2021-1-16 23:22 發表

—早應解散
唔係解散. 要追究啊.

無鬼用的垃圾要宣誓效忠中國了

引用:
原帖由 都沒有 於 2021-1-16 23:00 發表
顏生不如交待下簽咗聲明未?
相信佢好注重糧支。

又話兄弟爬山,頂你班友爬爬吓自己褪後嘅

又係為糧支

份會員名單呢?

又話無畏無懼, 去L咗邊呀?

為糧支含淚解散OK!

引用:
原帖由 onnam 於 2021-1-16 23:26 發表
份會員名單呢?
可能已經賣左出去. 變左篤灰名單.

簽唔簽先?

引用:
原帖由 cskch 於 2021-1-16 10:47 PM 發表
在反修例風波期間成立的「新公務員工會」,今晚(16日)在Facebook發文宣布解散。對於公務員事務局日前發通告,要求所

https://hk.on.cc/hk/bkn/cnt/news/20210116/photo/bkn-20210116215755355-0116_00822_001_01b.jpg?20210116222711

仲未找數就走?!?!? 黑醫護公會驚未? 就快到妳 ...
退會費先

行得正,企得正......點解要解散工會?之前無畏無懼參與罷工,可以撼動政權好撚型過喎?做咩而家笠哂水呀?最大考慮係在面臨糧支的情況下解散準備簽宣誓聲明呀?冇吉士,重話自決可以窺見香港的未來?  

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]