• 瀏覽: 19,552
  • 回覆: 176
+21
引用:
原帖由 s-chris 於 2021-1-16 10:03 PM 發表
中國大使館發呢啲警告應該作用不多
去得美國梗賴死唔走打死把就
你指由台赴美嗰五位港人??

㩒到一時,㩒唔到4 年,遲早實爆

引用:
原帖由 ecwce 於 2021-1-16 11:02 PM 發表

Proud boy 係有槍, 有冇戰鬥力? 唔知
全部上過戰場、實戰過架~

侵侵聰明不去拜燈就職典禮,當時候發生乜嘢天花龍鳳都唔關佢事。

引用:
原帖由 海灣捉高峰 於 2021-1-16 11:08 PM 發表
一舊地磚都無爛!一條欄桿都無拆!一支交通燈都無破壞!咁樣真係算黑暴?請人權監察出黎講下野!死L左去邊?環保少女呢?被滅口?
美國示威只係針對國會.
香港黑暴係舖頭,市民都搞.

引用:
原帖由 crazymannnnn 於 2021-1-16 11:14 PM 發表

仲有好多義士俾人係尾角警局強姦添
美國警察好鐘意打手槍

而家等睇右翼班人有幾多料喇
之前吹話德州搞獨立
當然 最重要都係睇下 侵有無驚喜俾到我
照計都應該已經無招出
我諗佢而家就算想出兵打伊朗
軍方都唔會理Q佢
但以侵既性格 無可能會束手就擒

尾國警察可以隨意屠殺手無寸鐵的和平民主自由的示威者。呢個墮落極權政府怎麼可能得到人民認同呢?

內戰開啟

以下我的預言
美國內戰在即。世界將重新洗牌。隨時分裂成兩個政權,特朗普終生制為美國總統。全球經濟將會塌。美金隨時變廢紙。物質主義再不重要,人們開始重視精神需求。

引用:
原帖由 crazymannnnn 於 2021-1-16 09:22 PM 發表
官方傳媒報道,中國駐美國大使館近日「強烈提醒」在當地中國公民及機構,要注意美國社會治安和疫情形勢。大使館指,當前美國安全形勢極為嚴峻,首

https://cdn.hk01.com/di/media/images/dw/20210116/427215027833933824485632.jpeg/QkOx5r1pMoKX42E33IZB0UjVsNCZ9_lYDzfoww836MM?v=w1280r16_9
呢個極權政府  居然出軍隊 對付一班手無寸鐵嘅人民!

120話唔定會好似911咁有架波音剷落白宮!

幾時有條友行出嚟擋美軍坦克??

引用:
原帖由 香港雞蟲 於 2021-1-16 09:46 PM 發表
老尾星期三隨時子彈橫飛??
翻睇「白宮淪陷」!

Make America break again!!

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]