• 瀏覽: 19,505
  • 回覆: 176
+21
引用:
原帖由 caorenjie 於 2021-1-16 09:26 PM 發表

米國1..5萬名軍人今日DC
看!米國政客多么害怕他們的人民
建議當天紅脖子,驕傲男孩,女孩們,不要帶任何攻擊性武器,棒球棍都不要帶,只帶花,見到黑洞洞的槍口,就往槍管里插花。
用軍隊對付平民百姓,

係極權國家的特色。

引用:
原帖由 ecwce 於 2021-1-16 10:44 PM 發表

侵粉只係一班傻散, 衝入國會都唔識戴面罩, 又唔識組織動員, 同香港黑暴無得比
有pround boy and anonymous q

引用:
原帖由 crazymannnnn 於 16-1-2021 21:22 發表
官方傳媒報道,中國駐美國大使館近日「強烈提醒」在當地中國公民及機構,要注意美國社會治安和疫情形勢。大使館指,當前美國安全形勢極為嚴峻,首

https://cdn.hk01.com/di/media/images/dw/20210116/427215027833933824485632.jpeg/QkOx5r1pMoKX42E33IZB0UjVsNCZ9_lYDzfoww836MM?v=w1280r16_9
義士無端俾殺

引用:
原帖由 andonlyu 於 2021-1-16 22:59 發表

有pround boy and anonymous q
Proud boy 係有槍, 有冇戰鬥力? 唔知

引用:
原帖由 魚仔曲其 於 16-1-2021 09:31 PM 發表
系美國軍隊霸道咯。示威班人仲光明正大過香港黑暴又無帶口罩。又無幾十人圍攻一人。更無幾萬個汽油彈。都唔知美國政府點解咁緊張。。

一舊地磚都無爛!一條欄桿都無拆!一支交通燈都無破壞!咁樣真係算黑暴?請人權監察出黎講下野!死L左去邊?環保少女呢?被滅口?

引用:
原帖由 魚仔曲其 於 2021-1-16 09:37 PM 發表

香港市民都唔知幾淡定。成年汽油彈滿天飛。一樣飯照食。馬照跑
怕左黑暴少出街

支持加州德州賓州獨立

引用:
原帖由 iamsamuel 於 2021-1-16 10:59 PM 發表

義士無端俾殺
仲有好多義士俾人係尾角警局強姦添

唔危險既話,國會山莊就唔使增兵啦!

美國極權打壓人民嘅聲音

引用:
原帖由 crazymannnnn 於 2021-1-16 09:22 PM 發表
官方傳媒報道,中國駐美國大使館近日「強烈提醒」在當地中國公民及機構,要注意美國社會治安和疫情形勢。大使館指,當前美國安全形勢極為嚴峻,首

https://cdn.hk01.com/di/media/images/dw/20210116/427215027833933824485632.jpeg/QkOx5r1pMoKX42E33IZB0UjVsNCZ9_lYDzfoww836MM?v=w1280r16_9
美國分裂,好快打內戰,好睇過911,睇吓幾多美國狗死。

free USA

美國任意拘捕民主自由嘅鬥士,可恥!

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]