• 瀏覽: 21,567
  • 回覆: 232
  • 追帖: 1
+15
一早話咗武漢係源頭啦

武漢係源頭

引用:
原帖由 cskch 於 2021-1-16 07:10 PM 發表
唔知幾時可以查電子煙肺炎.
🤔間電子煙公司倒閉了沒?
如果沒有,
咁應該仲有人患緊電子煙肺炎,
人數有冇公佈同跟進?

美國政府?拜登都未上位,特朗普在吹水吧。

引用:
原帖由 ninebirds 於 2021-1-16 07:28 PM 發表
佢咁清楚, 果然係美國播嘅毒.
呢個可能性非常之高呢?

引用:
原帖由 2046jj 於 2021-1-16 07:02 PM 發表
美國政府:前年秋天武漢病毒研究所已有多名職員染疫美國政府在世衛組織十多名專家抵達湖北武漢,將就新型冠狀病毒展開溯源調查工作之際,

到今時今日 佢話俾你知佢嘅強勢就係吹水 真係好可憐

新聞來源連結:
https://www.881903.com/news/china/2375070/%25E7%25BE%258E%25E5%259C%25 ...
前年6月美國的白肺病就是美國肺炎,直到前年年底,美國因這個病毒已有近三十萬人感染,近5萬人死亡。世衛專家組要對此嚴查。

原來如此

美國今日講嘅嘢
仲會有人信咩?

引用:
原帖由 泛到無品口自臭 於 2021-1-16 07:45 PM 發表
美國今日講嘅嘢
仲有人信咩?
正解👍

引用:
原帖由 cwilson1 於 16-1-2021 07:14 PM 發表
肥貝奧出了名大話,欺詐,仲沾沾自喜先得人驚,佢地的聲明只是佢膠嗡,冇証據證明美國講的係事實!

美國自己都退出世衛,亦拒絕俾世衞入境調查,美國先最冇資格對世衛調查指指點點!
外國叫隻豬公譴責侵侵,
豬公就不斷轉移視線來掩飾。
今次豬公又亂炒非典肺炎。。

秋天染疫?會唔會係因為前年夏天流行於美國嘅電子煙肺炎?

垃圾國家

引用:
原帖由 2046jj 於 2021-1-16 07:02 PM 發表
美國政府:前年秋天武漢病毒研究所已有多名職員染疫美國政府在世衛組織十多名專家抵達湖北武漢,將就新型冠狀病毒展開溯源調查工作之際,

到今時今日 佢話俾你知佢嘅強勢就係吹水 真係好可憐

新聞來源連結:
https://www.881903.com/news/china/2375070/%25E7%25BE%258E%25E5%2 ...
拿,事實很公道! 肥O狗 不能代表美國政府⋯ 更不代表 爆登 ! 標題咪亂寫, 香港黑記就係不能相信!

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]