• 瀏覽: 11,332
  • 回覆: 139
有請呢兩年日日鳩叫"黑警死全家"個班人發表一下高見

熱賣及精選
引用:
原帖由 Margaret_Kitty 於 2021-1-16 09:32 PM 發表

黃C有咩感想?
黃C崇洋香蕉人 : 睇唔到, 聽唔到, 唔知唔知, 永遠唔知.

引用:
原帖由 2046jj 於 2021-1-16 05:24 PM 發表

對於1月6日闖入國會的特朗普(Donald Trump)支持者,幾乎沒有人「同情」:政要斥之為「暴徒」(rioters),華盛頓特區警察局和FBI誓言要將所有人

向世界展示 世界級雙重標準!

新聞來源連結:
https://www.hk01.com/article/572059?utm_source=01appshare&utm_medium=referral 接收最快疫情警報
沒有雙標,美國一直指責香港警察唔用槍

風箏有風, 海豚有海
我存在在, 我的存在
所以明白, 所以離開
所以不再, 為愛而愛
引用:
原帖由 2046jj 於 2021-1-16 05:24 PM 發表

對於1月6日闖入國會的特朗普(Donald Trump)支持者,幾乎沒有人「同情」:政要斥之為「暴徒」(rioters),華盛頓特區警察局和FBI誓言要將所有人

新聞來源連結:
https://www.hk01.com/article/572059?utm_source=01appshare&utm_medium=referral 接收最快疫情警報
邪惡軸心根本就是美國,不過佢識用自由民主包裝得冠冕堂皇啫!

原來美國人,就唔係人

引用:
原帖由 ax7ax 於 2021-1-16 06:44 PM 發表

美國警察可恥,打壓自由
黃絲唔敢講到出口,幫佢地講
黃畜自己都雙重人格

美國黑警打死示威者,黃💩甲由,毒果黃媒,犯氓政棍,人權組織及特赦組織,麻煩出聲回應下

引用:

新聞來源連結:
平反一六民運
追究屠城責任
結束兩黨專政
建設民主尾國

引用:
原帖由 banjo. 於 2021-1-16 06:13 PM 發表

班仆街黃屍即時收L哂聲.
可能大部分已踎監

附件

20210114_27615822e615be981c82IIZgrtYB8b1G.jpg(24.6 KB)

2021-1-16 10:05 PM

我開始有D欣賞特朗普,全靠佢,世人先可以睇清美國下流無恥嘅虛偽眞臉目!!

引用:
原帖由 英犬喪鐘起 於 2021-1-16 07:42 PM 發表

1.6  大屠殺  
平反一六民運
追究屠城責任
結束兩黨專政
建設民主美國

可否請香港被槍傷隻曱甴發表一下?

老美完美展示暴徒嘅定義,警察對付暴徒應有手法,國家處理背叛國家暴徒嘅正常態度,呢個就係標準同唯一-把尺!!

歐美垃圾,雙重標準,香港亂就沒民主自由,尾國亂就暴徙,歐洲沒一隻狗出聲,等天收尾國

俾傻侵呢支搞屎棍一搞,表面平靜自由和平嘅美國,即時臭氣熏天,惡浪翻天 !

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]