• 瀏覽: 6,458
  • 回覆: 52
呢啲網站憑幾張硬照、吹一輪水,呃下點擊,再衰啲仲網上行乞。
要增加可觀性,被引用都吹捧為專家,例如澳門黃某。

舊式思維,企業號單挑飛龍號咁。

引用:
原帖由 建國川 於 2021-1-18 10:20 AM 發表
戰場係亞洲美角必輸無疑,使鬼分析
在南海發動戰爭,連補給都輸俾中國,,相信日本的基地及關島,甚至澳洲的都會先被炸毀!中國直頭會斷你美國補給!

引用:
原帖由 cwilson1 於 2021-1-18 10:35 AM 發表

在南海發動戰爭,連補給都輸俾中國,,相信日本的基地及關島,甚至澳洲的都會先被炸毀!中國直頭會斷你美國補給!
咁唔怕美國會實施核打擊?

之前奧巴馬時代,南海局勢緊張時,試過有媒體吹風,話大陸可能島上部署核武防止美國進犯,嚇到菲律賓叫大家冷靜。

引用:
原帖由 ray99hk 於 2021-1-17 05:03 PM 發表

中國不大可能在南海用航母與美國航母對打
同感。當初堅持買Su27不要Mig29,加上硏發JH7亦為此。依家南海有了機場,不需要航母以自之短攻彼之長。

引用:
原帖由 cwilson1 於 2021-1-18 09:48 AM 發表

其實美國在上年6月南海攪事,傳最高出動7艘航母,4艘攪中國,3艘攪俄羅斯,但都係無功而返!最後是敲台灣日本腳骨,俾保護費!
打得成, 就係中途島戰役2.0

引用:
原帖由 PETERAAAA12345 於 2021-1-18 12:38 PM 發表

打仗目的係逼對方上談判桌,唔係攬炒

引用:
原帖由 PETERAAAA12345 於 2021-1-18 12:38 PM 發表

美國更怕中國的核攻擊美國本土,
中國一支北星之光已可孭住63個核及氫彈頭組合,要美國返回洪荒大陸!
勿忘,中國仲有東風100,東風51,東風41,東風27,。。。。巨浪2,3,及神秘的4!

引用:
原帖由 ray99hk 於 2021-1-17 05:03 PM 發表

中國不大可能在南海用航母與美國航母對打
根本動用東風21d,26及8艘055及核潛艇隊都可殺晒美國在南海的海軍!

引用:
原帖由 Peter_H 於 2021-1-18 04:28 PM 發表
侵剛連同過200位將軍進行誓師儀式 佔軍方九成九的高級將領都齊
太空軍總司令第一次出埸
發完夢未?儍普已被類似軟禁,做埋明天就要在法庭被告欄渡日啦

引用:
原帖由 cwilson1 於 2021-1-18 04:49 PM 發表

發完夢未?儍普已被類似軟禁,做埋明天就要在法庭被告欄渡日啦
拜登星期三登位啦,已放風會即時簽署行政指令,包括廢除儍普先前的命令,包括取消儍普退出巴黎恊議的決定,要重返恊議,及承認一個中國,否定台灣獨立

唔知會否定性化膿功係恐怖組織呢

引用:
原帖由 cwilson1 於 2021-1-18 09:48 AM 發表

其實美國在上年6月南海攪事,傳最高出動7艘航母,4艘攪中國,3艘攪俄羅斯,但都係無功而返!最後是敲台灣日本腳骨,俾保護費!
其實五常聯合起來抽水其它國家的,美國航母來轉一圈,就能收其它國家保護費。而我們中國又有正當理由建島,中美雙贏啊……

引用:
原帖由 一朵青花 於 2021-1-18 05:10 PM 發表

其實五常聯合起來抽水其它國家的,美國航母來轉一圈,就能收其它國家保護費。而我們中國又有正當理由建島,中美雙贏啊……
其實,世界係中美俄三個國家渣莊的大局已定,好心美國就要面對現實吧!

三個大國一齊坐低,傾下怎管治世界,揾錢好過!

如果5角大樓班高高層信d推演,中國就定好多啦

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]