• 瀏覽: 4,673
  • 回覆: 69
+4
引用:
原帖由 billyfung11 於 2021-1-16 13:00 發表

隱藏黑警大佬????
你講國會山莊開槍那位?
論自由度美國應該跟香港標準!! 香港警察面對暴徒, 開槍都是善良的!!

引用:
原帖由 2000168fan 於 2021-1-16 02:05 PM 發表
香港唔係99%係藍咩 什麼沈默大多數 點會存在警民關係跌到冰點 洗乜晒錢拍呢D 令人費解
750萬人有1%黃=75,000人,刀唔係小數目

你憂冇呢1日?💀操定兵都唔會錯得去邊💥

感謝警察守護香港。

楊明有冇份客串?

好似細果打街機咁隱藏角色

引用:
原帖由 2020biden53 於 16-1-2021 12:56 PM 發表
反修例風波令警民關係跌至冰點,警隊在去年8月籌劃製作一輯名為《守城》的大型宣傳片,故事講述有恐怖組織在全港多處策劃恐襲及挾持人質,警隊在行

https://cdn.hk01.com/di/media/images/dw/20210114/426324200765001728578096.jpeg/dhxPVP9hd-oO51VaYqxuJhNKWKQzejeV64ukbeuLpG0

支持警務處 ...
『唔洗講啦,人我放,行唔行到出去,就睇下你有冇本事啦』
分明係暗示十二暪逃,原來真係故意放佢地出海,等阿爺捉!

片尾應該會有彩蛋,影住一群食緊屎既曱甴比一哥一腳踩死,遲 d 會有第二集。

期待

引用:
原帖由 cwbguy 於 2021-1-16 03:57 PM 發表

『唔洗講啦,人我放,行唔行到出去,就睇下你有冇本事啦』
分明係暗示十二暪逃,原來真係故意放佢地出海,等阿爺捉!
係又點,仆街黃甴自己唔逃,搵阿水捉到你,又唔見捉我

擺明車馬警告尾國,不要再插手香港恐怖活動

引用:
原帖由 billyfung11 於 2021-1-16 01:00 PM 發表

隱藏黑警大佬????
罪犯討厭警察,代表警察做得好

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]