• 瀏覽: 20,740
  • 回覆: 359
祝佢哋早登美國變種肺炎🙏

回覆 引用 TOP

熱賣及精選
佢地一生都會被美國監控
台灣又做了一件好事

菲人黎旅遊我唔會排擠佢地
但要求港人唔請菲人係要經濟打擊佢地
護保在菲旅客都做唔到
唔打擊佢地經濟
佢地點識反省
美國國會山莊一役,會重新審視香港走狗!等睇戲

台灣做乜唔敢收留?

引用:
原帖由 半夏善良的黑頭 於 2021-1-16 11:36 AM 發表

12009397 有無呢件放火燒人嘅趴街佢走咗去台灣喎
手足爆料,條友係保護傘度打緊工,果度專收無人性無良知既仆街

地球...... 麻 麻 地 !!
去尾國支援手足?yeah! 等睇比尾國黑警打死

回覆 引用 TOP

當日你私了同族
他日必遭異族同等對待

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 來自M78星雲的神 於 2021-1-16 01:40 PM 發表

手足爆料,條友係保護傘度打緊工,果度專收無人性無良知既仆街
會唔會轉走美國

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 LEE1989 於 2021-1-16 11:11 AM 發表

有台灣媒體早前報道,5名香港示威者於去年7月偷渡到台灣,被台海巡署截獲並關押於高雄。有美國組織昨發聲明,指5人於美國及台

周圍走做乜鳩...

唔好睇得自己咁重要,二打六咋

又拋低啲屋企人喺香港...

新聞來源連結:
https://hk.on.cc/hk/bkn/cnt/news/20210116/bkn-20210116093801337-0116_00822_001.html
美國未來都會面對呢類問題,有示威者偷渡去美國搵政治庇護.所以都係早早落閘較好,因為美國都唔鼓吹呢種暴力式破壞.

引用:
原帖由 dis321cuss 於 2021-1-16 01:33 PM 發表

摟主岩,醫D正仆街。。。。。#據《中國國際移民報告2020》顯示,2019年中國大陸有約1073萬人移民,移民海外人數排世界第3,主要移民目的地為美國(288.92萬)#
講清楚啲啦,又係到混淆試聽,係截至2019年啊!姐係有統計以黎嘅移民人數,再睇埋其他國家先講野啦西奴

引用:
原帖由 LEE1989 於 2021-1-16 11:11 AM 發表

有台灣媒體早前報道,5名香港示威者於去年7月偷渡到台灣,被台海巡署截獲並關押於高雄。有美國組織昨發聲明,指5人於美國及台

周圍走做乜鳩...

唔好睇得自己咁重要,二打六咋

又拋低啲屋企人喺香港...

新聞來源連結:
https://hk.on.cc/hk/bkn/cnt/news/20210116/bkn-20210116093801337-0116_00822_001.html
傀美國被迫害,起訴嘅兄弟應該逃來香港要求政治避護。

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 LEE1989 於 16-1-2021 11:14 AM 發表

去到美國又做咩工啊...人地當你中國人...咪又係俾人歧視
梗係去打國際線,靠中央情報局養啦
唔通去Deliveroo做送餐員,賺萬二蚊港元咩

引用:
原帖由 LEE1989 於 2021-1-16 11:19 AM 發表

你估政治庇護實批俾你咩
我想知美國佬有無人工俾佢地 哈哈哈

女仔求變靚係一世的事業

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 djimavic 於 2021-1-16 01:37 PM 發表

美國國會山莊一役,會重新審視香港走狗!等睇戲
現在美國可能只會批難民身份俾佢地,但永遠不會批其他身份俾佢地,等其他人知道呢條路行唔誚.否則好多人會假扮示威被追捕逃往美國.

回覆 引用 TOP

好野當然要留番俾美國,橫掂攻國會班美國勇武咁廢,點都要搵外勞手足幫手食子彈🤣

原來這個世界上有些東西,荒謬到一個程度便沒有人會相信,但並不代表不存在。

回覆 引用 TOP

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]