• 瀏覽: 22,771
  • 回覆: 359
+8
引用:
原帖由 LEE1989 於 2021-1-16 11:19 AM 發表
你估政治庇護實批俾你咩
美國共和黨籍參議員克魯茲今天以擔憂美國難民門檻降低、中國間諜湧入為由,阻擋目的為港人提供庇護的「香港人民自由和選擇法案」通過參議院,法案幾乎篤定無緣在本屆國會通過。

跟本就係布.

送哂佢地去美國, 唔好返來.

都好嘅!呆灣梗係轉送呢啲垃圾去美國啦!
美國俾庇護又或者送佢哋返嚟坐監,都係理想結局,當然最好係美國要左佢哋。

誰會在乎呢啲二打六著草去邊?最緊要走左唔好返來

引用:
原帖由 Peter_H 於 2021-1-16 12:28 PM 發表
知名藍人近期移民⋯滴成功率已跌至近零 秘密消息
一世流流長~影亨又深又遠
藍人起香港已經得到國安法保護,洗乜移民呢。

引用:
原帖由 LEE1989 於 16-1-2021 11:14 AM 發表
去到美國又做咩工啊...人地當你中國人...咪又係俾人歧視
曱甴要面臨死亡才懂後悔

放火殺人仲話自己有良心 黃屍吾死都冇用

引用:
原帖由 LEE1989 於 2021-1-16 11:14 AM 發表
摟主岩,醫D正仆街。。。。。#據《中國國際移民報告2020》顯示,2019年中國大陸有約1073萬人移民,移民海外人數排世界第3,主要移民目的地為美國(288.92萬)#

引用:
原帖由 LEE1989 於 2021-1-16 11:14 AM 發表
加入化膿L行列日日上網鬼L殺咁嘈囉!

成日叫老人家廢老 邊有國家示威者針對自己人 黃屍一開始就注定失敗

遠走又如何,所作之惡行,天會放過這些畜牲,就在老尾中肺炎死。在尾國,無💰中肺炎就自生自滅!

引用:
原帖由 豬木屍吃河童 於 2021-1-16 11:26 AM 發表
女的尾國做雞, 男的做扯皮條?
男的賣血賣器官

引用:
原帖由 Peter_H 於 2021-1-16 12:28 PM 發表
知名藍人近期移民⋯滴成功率已跌至近零 秘密消息
一世流流長~影亨又深又遠
禾剩係🐷你移民咗去青山啫

委任証英文係咩,快啲google下先啦,唔係到時口啞啞,黑警叫black police

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]