• 瀏覽: 20,694
  • 回覆: 359
引用:
原帖由 LEE1989 於 2021-1-16 11:19 AM 發表

你估政治庇護實批俾你咩
美國共和黨籍參議員克魯茲今天以擔憂美國難民門檻降低、中國間諜湧入為由,阻擋目的為港人提供庇護的「香港人民自由和選擇法案」通過參議院,法案幾乎篤定無緣在本屆國會通過。

完全唔在乎乜野立場
只係最討厭滿口歪理
歪理都支持就更抵死

回覆 引用 TOP

熱賣及精選
跟本就係布.

回覆 引用 TOP

送哂佢地去美國, 唔好返來.

回覆 引用 TOP

都好嘅!呆灣梗係轉送呢啲垃圾去美國啦!
美國俾庇護又或者送佢哋返嚟坐監,都係理想結局,當然最好係美國要左佢哋。

腳踏破芒鞋  搖曳蒲葵扇  雪泥鴻爪遍三千  隨時普渡償宏願
似醉又如顛  點醒痴迷覺岸回頭轉  寶筏慈航撐定候  來來來搭我船
人生同轉瞬  娑婆苦海  如何值得久流連

回覆 引用 TOP

誰會在乎呢啲二打六著草去邊?最緊要走左唔好返來

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 Peter_H 於 2021-1-16 12:28 PM 發表

知名藍人近期移民⋯滴成功率已跌至近零 秘密消息
一世流流長~影亨又深又遠
藍人起香港已經得到國安法保護,洗乜移民呢。

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 LEE1989 於 16-1-2021 11:14 AM 發表

去到美國又做咩工啊...人地當你中國人...咪又係俾人歧視
曱甴要面臨死亡才懂後悔

回覆 引用 TOP

放火殺人仲話自己有良心 黃屍吾死都冇用

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 LEE1989 於 2021-1-16 11:14 AM 發表

摟主岩,醫D正仆街。。。。。#據《中國國際移民報告2020》顯示,2019年中國大陸有約1073萬人移民,移民海外人數排世界第3,主要移民目的地為美國(288.92萬)#

引用:
原帖由 LEE1989 於 2021-1-16 11:14 AM 發表

加入化膿L行列日日上網鬼L殺咁嘈囉!

回覆 引用 TOP

成日叫老人家廢老 邊有國家示威者針對自己人 黃屍一開始就註定失敗

回覆 引用 TOP

遠走又如何,所作之惡行,天會放過這些畜牲,就在老尾中肺炎死。在尾國,無💰中肺炎就自生自滅!

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 豬木屍吃河童 於 2021-1-16 11:26 AM 發表

女的尾國做雞, 男的做扯皮條?
男的賣血賣器官

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 Peter_H 於 2021-1-16 12:28 PM 發表

知名藍人近期移民⋯滴成功率已跌至近零 秘密消息
一世流流長~影亨又深又遠
禾剩係🐷你移民咗去青山啫

回覆 引用 TOP

委任証英文係咩,快啲google下先啦,唔係到時口啞啞,黑警叫black police

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]