• 瀏覽: 22,585
  • 回覆: 359
+8
快d去美國開工啦(沖擊🤭)

如果嗰日入去美國國會啲和平示威者被告上法庭,應該話:香港啲黑暴攻入立法會,打爛哂,但係美國政治庇護佢哋,我係人民,行入民主嘅國會,點解有罪?

連呆灣都唔收留你班曱甴仔。

係咪之前偷渡個5位

說好的手足煲底見,原來都係呃同 9 人

引用:
原帖由 LEE1989 於 2021-1-16 11:31 AM 發表
願陰霾盡快退去
願曱甴快快遠去

引用:
原帖由 Newpopcorn2 於 2021-1-16 11:19 AM 發表
快去右翼民兵組織報到, 1月20日火魔法送頭師開黎5位
等變蜜蜂竇

有沒有去幫忙攻擊美國國會?

引用:
原帖由 半夏善良的黑頭 於 2021-1-16 11:36 AM 發表

12009397 有無呢件放火燒人嘅趴街佢走咗去台灣喎
涉嫌縱火的男子及其同黨,已於前年11月及12月乘飛機潛逃海外

引用:
原帖由 半夏善良的黑頭 於 2021-1-16 11:36 AM 發表

12009397 有無呢件放火燒人嘅趴街佢走咗去台灣喎
會被三k黨吊燒

5人入邊有無放火燒人條杏加橙,有嘅話美國都係杏加橙

引用:
原帖由 LEE1989 於 2021-1-16 11:14 AM 發表
去到美國又做咩工啊...人地當你中國人...咪又係俾人歧視
我相信去到美國先染肺炎,等待治療期間會要求中國政府包機接返香港!

美國人係美國做同一件事=本土恐怖分子

香港人做=英雄

如果我係美國人,就唔忍呢個歧視本國人嘅政府啦

引用:
原帖由 LEE1989 於 2021-1-16 11:11 AM 發表
有台灣媒體早前報道,5名香港示威者於去年7月偷渡到台灣,被台海巡署截獲並關押於高雄。有美國組織昨發聲明,指5人於美國及台

周圍走做乜鳩...

唔好睇得自己咁重要,二打六咋

又拋低啲屋企人喺香港...

新聞來源連結:
https://hk.on.cc/hk/bkn/cnt/news/20210116/bkn-20210116093801337-0116_00822_001.html
香港曱甴可以去美國抗爭,參加包圍美國國會。

有冇搞撚錯!飯民一早講明要死撐,不割席,不分化。舊年手足放火燒商鋪,燒銀行,破壞港鐵站,行私刑圍毆市民,馬鞍山放火燒人,上水用磚掟死人,我地D手足都依然俾你地叫義士,叫和平示威者。而家呢5個港人就離棄香港,離棄手足。正所謂,我去衝,你就鬆,有冇九兩菜呀

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]