• 瀏覽: 20,709
  • 回覆: 359
係吾係真係去左美國架,人名都冇個,齋講

回覆 引用 TOP

熱賣及精選
引用:
原帖由 棧道 於 2021-1-16 08:45 PM 發表

玩完1年就想攞綠卡
望佢無確診,否則客死異鄉!

點解可以做到?台灣政府紙用架?

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 tomymt 於 2021-1-17 02:40 PM 發表

望佢無確診,否則客死異鄉!
係美國,冇保險睇醫生,會好快負資產反香港

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 LEE1989 於 2021-1-16 11:11 AM 發表

有台灣媒體早前報道,5名香港示威者於去年7月偷渡到台灣,被台海巡署截獲並關押於高雄。有美國組織昨發聲明,指5人於美國及台

周圍走做乜鳩...

唔好睇得自己咁重要,二打六咋

又拋低啲屋企人喺香港...

新聞來源連結:
https://hk.on.cc/hk/bkn/cnt/news/20210116/bkn-20210116093801337-0116_00822_001.html
一個連自己國家及民族都背叛的人!
別人會承認你的忠誠及尊重你嗎?
牠們只是被人利用及像狗一樣地養著吧!

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 chichunlo 於 2021-1-16 11:33 AM 發表

申請政治庇護?過多幾日就新一屆、後面一定比美國大量掃走呢班港毒返出黎、人地新一屆走經濟玩抗疫、重會比你地呢班人拖後腳、真係去台灣咪好地地、學人走去美國又冇背境、呢家變左二頭唔到岸、
台灣都比機票妳們走。。
可憐的人。。

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 一個中國人! 於 2021-1-16 05:43 PM 發表

啲廢青俾高價飲東江水又話贏
大陸高價買人地超級電腦話人地跪低

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 武德鼎 於 2021-1-16 04:22 PM 發表

一個正常移民,一個求人庇護
你冇利用價值,邊個庇你?
好地地系GDP直上國家,去做西奴都會有藉口

回覆 引用 TOP

班傻仔行緊衰運係咁架喇,希望佢地唔好客死異郷啦

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 半夏善良的黑頭 於 2021-1-16 11:36 AM 發表

有無呢件放火燒人嘅趴街佢走咗去台灣喎
呢d 人渣唔洗捉返黎啦, 揾特工殺左佢啦

回覆 引用 TOP

台灣拉人定協助罪犯?

回覆 引用 TOP

暴動都有得擔保着草,咁都仲話冇民主,自由,人權嗰啲友要掌嘴👋👋

回覆 引用 TOP

問個現實啲既問題,去到點生活?

好既標榜“自由國家”“民主國度”,負面既“種族主義”“白人至上”。

上述我冇見過所以唔知係點。

具體少少,到底點賺錢揾食?衣食住行點解決?

去到領綜援接濟?定係人地示威做打手每次賺十元美金?

回覆 引用 TOP

生果報噚日大字標題今日又冇消息,十四日隔離中?

引用:
原帖由 darkgao 於 2021-1-18 05:42 AM 發表

生果報噚日大字標題今日又冇消息,十四日隔離中?
美國唔使隔離,呢段新聞似假嘢多d

Tiger Of Woodbine,活湃の虎

回覆 引用 TOP

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]