• 瀏覽: 22,767
  • 回覆: 359
+8
偷渡台灣再轉抵美國,即係喺歹灣撈唔掂,兼對蔡陰魂政府無信心

去美國?咁危險?

引用:
原帖由 LEE1989 於 2021-1-16 11:19 AM 發表
你估政治庇護實批俾你咩
就算批咗又點? 喺嗰邊參加驕傲男孩去衝擊拜燈政權呀?

引用:
原帖由 Newpopcorn2 於 2021-1-16 11:19 AM 發表
快去右翼民兵組織報到, 1月20日火魔法送頭師開黎5位
見你中國人,攞你做軍糧就會。

引用:
原帖由 Kai_Fong 於 2021-1-16 06:53 PM 發表

佢o地以為去到美國,可以好似1989年北京民運o既領袖e.g.王丹、柴玲咁,受到美國當局英雄式、貴賓式待遇,美國當局仲會養佢o地到死o個日。
老美養左班民運份子三四年,之後只得基本津貼,雖然餓唔死,但佢地都要各自搵食啦

王丹投靠台獨,柴玲嫁鬼佬收山,李錄就做生意發達,其他大部份都撈唔掂,吼住份津貼想分多d

呢5個係咪都有黃屍通病咩過度活躍、智障或者輕鬆度弱智?

多謝美國收留暴徒,將會成為美國黑暴新力軍

5個人非法入境被台灣捉咗,
但竟然仲可以自由飛去美國。

台灣係咩玩法?

感受美式自由吧🤣

窩藏罪犯!正仆街

引用:
原帖由 做乜很 於 2021-1-16 07:32 PM 發表

就算批咗又點? 喺嗰邊參加驕傲男孩去衝擊拜燈政權呀?
特朗普需要呢D幽獸既青年。

5件垃圾,一陣又話比黑人打(化妝),要求金錢支援!

決定以後可以直接打沉隻偷渡船

玩完1年就想攞綠卡

引用:
原帖由 LEE1989 於 2021-1-16 11:11 AM 發表
有台灣媒體早前報道,5名香港示威者於去年7月偷渡到台灣,被台海巡署截獲並關押於高雄。有美國組織昨發聲明,指5人於美國及台

周圍走做乜鳩...

唔好睇得自己咁重要,二打六咋

又拋低啲屋企人喺香港...

新聞來源連結:
https://hk.on.cc/hk/bkn/cnt/news/20210116/bkn-20210116093801337-0116_00822_001.html
記得係美國唔外出聲講美國政治,味以為有言論自由。BLM同國會山莊都咪亂up,萬一歸錯邊,比人kick out就慘!

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]