• 瀏覽: 22,726
  • 回覆: 359
+8
唔好返來啦... 美國佢地生活到?

Trump急需火魔屎魔,佢地過去即刻有工開

5條破壞香港換難民身份嘅自私契弟

引用:
原帖由 LEE1989 於 2021-1-16 11:14 AM 發表
去到美國又做咩工啊...人地當你中國人...咪又係俾人歧視
可以扶助侵侵另成一國,讓侵侵委任佢哋做高官與中國高層接觸。

又有5位精英去美國宣揚暴力,開返間五金舖賣下玻璃樽、白電油和碎布吧...最重要係防毒面具,台灣進口果隻,應該好快就會成為美國華人富豪的

拿,美國佬你唔好唔受呀。

引用:
原帖由 豬木屍吃河童 於 2021-1-16 11:26 AM 發表
女的尾國做雞, 男的做扯皮條?
女的要先被割子宮

去美國嘆吓美警真正警暴.

引用:
原帖由 ninebirds 於 2021-1-16 12:32 PM 發表
去美國嘆吓美警真正警暴.
係西人地方班漢奸走狗只會做鵪鶉

引用:
原帖由 LEE1989 於 2021-1-16 11:11 AM 發表
有台灣媒體早前報道,5名香港示威者於去年7月偷渡到台灣,被台海巡署截獲並關押於高雄。有美國組織昨發聲明,指5人於美國及台

周圍走做乜鳩...

唔好睇得自己咁重要,二打六咋

又拋低啲屋企人喺香港...

新聞來源連結:
https://hk.on.cc/hk/bkn/cnt/news/20210116/bkn-20210116093801337-0116_00822_001.html
酒干倘賣無
沒有你哪有我
假如你不曾養育我
給我温暖的生活
假如你不曾保護我
我的命運將會是什么
是你撫養我長大
陪我說第一句話
是你給我一個家
永遠也不會忘記

引用:
原帖由 LEE1989 於 2021-1-16 11:11 AM 發表
有台灣媒體早前報道,5名香港示威者於去年7月偷渡到台灣,被台海巡署截獲並關押於高雄。有美國組織昨發聲明,指5人於美國及台

周圍走做乜鳩...

唔好睇得自己咁重要,二打六咋

又拋低啲屋企人喺香港...

新聞來源連結:
https://hk.on.cc/hk/bkn/cnt/news/20210116/bkn-20210116093801337-0116_00822_001.html
火燒人條柒頭

引用:
原帖由 wk221ab 於 2021-1-16 12:45 PM 發表

火燒人條柒頭
悍匪啱晌美國生活.

引用:
原帖由 wk221ab 於 2021-1-16 12:45 PM 發表

火燒人條柒頭
佢唔喺呢5個裏面。呢5個係偷渡去台灣,火燒人嗰個畜生,最近有人因為幫佢賣機票被捕,所以係搭飛機走嘅,唔係偷渡。

殺人犯都可申請政治庇護、陳同學返咩台灣交人.

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]