• 瀏覽: 16,496
  • 回覆: 281
+21
引用:
原帖由 galaxychen 於 2021-1-16 10:24 AM 發表

我又想問乜原來個個香港人都係疫苗專家識得分,知道晒所有疫苗嘅數據,臨床效果,香港人真係戇鳩到一個點係弱智無知
用政治理念諗疫苗效果先勁,真係香港獨有(友)

啱啱輝瑞mRNA係挪威又打死23個人喎。。。

引用:
原帖由 ballking13 於 2021-1-16 09:52 AM 發表
就香討

即使曱甴,都無幾個曱甴話自己一定打輝瑞

我自己識的人,無一個夠膽話打輝瑞,反而話會打就打科興

呢D所謂民意調查,叫佢食屎啦,又想攬炒別人?希望別人打mRNA 出示然後鬧政府?
其實比後生打完,才比老人家打科興,會唔會好D

我國現在只批准了國藥的疫苗,如果科興不獲批准,我只能回國打國藥!

黃撚打輝瑞,藍絲打科興

引用:
原帖由 cwilson1 於 2021-1-16 10:01 AM 發表

這些咪假民意囉,香港黃官黃磚家當道,但就懶理真實民意!

輝瑞害死咁多人,被英國篤爆佢根本效率超低只有10至29%就隻字不提!

明明政府設定個網上排隊網就一清二楚巿民的需求,但就闊佬懶理!

中央真係考慮換了這陽奉陰違的林鄭好過啦!
乜咁低?

引用:
原帖由 ichthys2 於 2021-1-16 06:34 AM 發表
某些醫護人員的所謂「評論」,其實與醫藥集團有利益關係,不宜盡信一面之詞。
強烈要求呢啲醫護公開表演打mRNA疫苗, 抽疫苗同打針都要近鏡影

想當日政府未有240蚊檢測時,啲私院最平都收千幾二千,畀政府打斷咗條財路後你估班冇良醫生會點唱衰政府啲嘢呢?😁

引用:
原帖由 689倒轉又係689 於 2021-1-16 08:04 AM 發表
唔需要理會呢啲假新聞,各位記住一定要打科興呀
食屎狗哥擺到明想打輝瑞,不過可能行動上去打科興

科學在那裡?專業在那裡?

這一些掛著專業的留中畜生真是權威的排坊都不要了.

我個人覺得科興穩陣啲。
呢啲調查已經唔可信。同政治民調一樣

係啊你哋真係唔好打啊好撚危險架,你哋個個走去打科興甘我打乜嘢呀

引用:
原帖由 s-chris 於 2021-1-16 08:38 AM 發表
得四成人願接種武肺疫苗對防疫工作很不利

希望不同政見嘅人士,無論係黃絲假西又好,藍絲舔共又好,唔好再拎啲斷章取義,以篇概全,譁眾取寵嘅報道嚟抹黑啲疫苗。
黃畜曱甴好心咪L扮老正

引用:
原帖由 飛天盒仔 於 2021-1-16 06:09 AM 發表
有疫苗你買到就巳經偷笑啦,到最後,啲人打完無事,咪又係搶住打。

調查:接種疫苗 30%避揀科興【本報訊】本港新冠疫苗接種計劃將於下月展開,香港病人政策連線去年底至本月向病人組織進行調查,結果顯示有近30%受訪者最後才選擇科興疫苗,只有不足25%受訪者以科興疫苗為接種首選,約 ...
如果唔打疫苗冇得出境的話乜疫苗都要打啦😑

事實係, 衹有三成市民(親共、建制)肯打疫苗, 佢地亦衹揀打科興!!

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]