• 瀏覽: 16,447
  • 回覆: 281
+21
引用:
原帖由 cwilson1 於 2021-1-16 10:01 AM 發表

這些咪假民意囉,香港黃官黃磚家當道,但就懶理真實民意!

輝瑞害死咁多人,被英國篤爆佢根本效率超低只有10至29%就隻字不提!

明明政府設定個網上排隊網就一清二楚巿民的需求,但就闊佬懶理!

中央真係考慮換了這陽奉陰違的林鄭好過啦!
只登記無罰則是無用

曱甴會動員搞亂

引用:
原帖由 殘廁邊緣的甩頭 於 2021-1-16 10:13 AM 發表

要選擇的自己花錢找私家醫院訂,不選擇的政府安排接種。
比$唔係問題

問題係政府有無比呢個選擇比市民?

即使而家話可以去私家打,但無明確講明那種疫苗,要靠估

引用:
原帖由 飛天盒仔 於 2021-1-16 06:09 AM 發表
有疫苗你買到就巳經偷笑啦,到最後,啲人打完無事,咪又係搶住打。

調查:接種疫苗 30%避揀科興【本報訊】本港新冠疫苗接種計劃將於下月展開,香港病人政策連線去年底至本月向病人組織進行調查,結果顯示有近30%受訪者最後才選擇科興疫苗,只有不足25%受訪者以科興疫苗為接種首選,約 ...
我又想問乜原來個個香港人都係疫苗專家識得分,知道晒所有疫苗嘅數據,臨床效果,香港人真係戇鳩到一個點係弱智無知

我照打科興最小安全d

引用:
原帖由 飛天盒仔 於 2021-1-16 06:09 發表
有疫苗你買到就巳經偷笑啦,到最後,啲人打完無事,咪又係搶住打。

調查:接種疫苗 30%避揀科興【本報訊】本港新冠疫苗接種計劃將於下月展開,香港病人政策連線去年底至本月向病人組織進行調查,結果顯示有近30%受訪者最後才選擇科興疫苗,只有不足25%受訪者以科興疫苗為接種首選,約 ...
點解我身邊個個都話要打,就祗打科興!

我要打科興

我根本費事理呢d新聞,我100%打國產疫苗。

很好!就由這班人優先接種兩款疫苖,等香港臨床結果出來之後選打科興的人可以參考一下

真係唔打先好講,打咗正PK

引用:
原帖由 飛天盒仔 於 2021-1-16 06:09 AM 發表

曱甴:凡是中國都系衰野 凡是西人都系好野  這代廢青已被教畜切底洗腦!

引用:

234個回覆的問卷,垃圾不如!只是234個回覆,我相信100%選科興也容易安排出來

呢啲調查真係癈到居然記者冇質疑,香港傳媒真係冇得救

引用:

同意,睇落科興疫苗好好多!姓林嗰件出名黑曱甴!

挪威有20多個老人打了輝瑞疫苗死亡;另外有英國醫學學者指出輝瑞統計出術,實際有效率只有29%

引用:
原帖由 人之初大大 於 2021-1-16 06:26 AM 發表

我自己認識既人100%不打mRNA,  只打滅活疫苗
真係好過癮,美國果隻疫苗第三期都冇當D人白老鼠就爭住打(美國佬自己人多數都唔敢打)。科興等出三期數據,高時話人假,低時話人冇效,所謂佢今次等齊D數據先出報告,可惜原來政治上腦就分唔清分數據。。。。我打都打滅活,白老鼠留番比D鬼佬做啦

國產疫苗同外國野,會分開唔同地方打。

如果到後期,外國疫苗無咩人打,黃絲仆街又要互屌,又要互篤了。

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]