• 瀏覽: 16,511
  • 回覆: 281
+21
香港政府攪乜膠,為何咁耐仲唔設個網出來供巿民排隊打邊隻疫苗?

郤由得那班黑醫護亂做民意!

林鄭的團隊效率好無用!

就香討

即使曱甴,都無幾個曱甴話自己一定打輝瑞

我自己識的人,無一個夠膽話打輝瑞,反而話會打就打科興

呢D所謂民意調查,叫佢食屎啦,又想攬炒別人?希望別人打mRNA 出示然後鬧政府?

引用:
原帖由 peter925 於 2021-1-16 09:46 AM 發表
不如全港實名登記自己訂邊隻,唔駛訂多訂少又多多聲氣。安心出行app可加入這功能,非常方便。
就是囉
實名登記,可以選擇不登記

但是登記完一定要打,唔打判坐監,這是最佳做法

引用:
原帖由 chimingchan2014 於 2021-1-16 09:50 AM 發表

哦,原來又係老吹呀。
啱嘅,曱甴倒轉又係曱甴嘛,原來連美國主子嘅貨都唔敢用,咁嘅奴才真係唔夠忠心喎。
連曱甴都驚牠們主子的疫苗
叫其他人點會有信心呢?

病人組織?如果已經係病人的話,打英美疫苗就死快D。

我仲驚科興疫苗唔夠貨
依家希望媒體繼續吹,

引用:
原帖由 ballking13 於 2021-1-16 09:52 AM 發表
就香討

即使曱甴,都無幾個曱甴話自己一定打輝瑞

我自己識的人,無一個夠膽話打輝瑞,反而話會打就打科興

呢D所謂民意調查,叫佢食屎啦,又想攬炒別人?希望別人打mRNA 出示然後鬧政府?
這些咪假民意囉,香港黃官黃磚家當道,但就懶理真實民意!

輝瑞害死咁多人,被英國篤爆佢根本效率超低只有10至29%就隻字不提!

明明政府設定個網上排隊網就一清二楚巿民的需求,但就闊佬懶理!

中央真係考慮換了這陽奉陰違的林鄭好過啦!

引用:
原帖由 遊鯤 於 2021-1-16 09:59 AM 發表
我仲驚科興疫苗唔夠貨
依家希望媒體繼續吹,
到時發覺打中國疫苗的巿民多過輝瑞的話,大家真係要捉這批抹黑的磚家出黎   打!

林病等收工

笑恥又無能

又點會搞得掂呢?

快換人啦

曱甴心態由叫人衝自己松開始、邊樣會真啵、叫人楂本BNO走,又咪成班系度圍爐.今次叫人吾好打、班黑護應做先鋒搶住埋位.斯空見慣,見而不怪

比齊資料由市民自已選擇

接種疫苗 30%揀輝瑞mRNA疫苗

引用:
原帖由 cwilson1 於 2021-1-16 10:01 AM 發表

這些咪假民意囉,香港黃官黃磚家當道,但就懶理真實民意!

輝瑞害死咁多人,被英國篤爆佢根本效率超低只有10至29%就隻字不提!

明明政府設定個網上排隊網就一清二楚巿民的需求,但就闊佬懶理!

中央真係考慮換了這陽奉陰違的林鄭好過啦!
政府做事太慢

無錯

開個網,實名登記,一清二楚

為免比人或曱甴誤導,登記左邊隻就必需打邊邊隻,不能改,登記左又唔打可判罪坐監

看看幾多曱甴夠膽登記

病人政策連線有冇做下對黑醫護既支持調查呀?好能多病人或市民都話狗你地班黑醫護狗、拎病人生命健康做籌碼要脅政府就範、希望你地全體黑醫護辭職喎、有時間去做下呢個調查對黑醫去落好過囉!!!!

引用:
原帖由 chowcn 於 2021-1-16 10:08 AM 發表
比齊資料由市民自已選擇
要選擇的自己花錢找私家醫院訂,不選擇的政府安排接種。

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]