• 瀏覽: 78,517
  • 回覆: 504
  • 追帖: 6
十個基佬9個黃,又保障緊咩自由?

回覆 引用 TOP

熱賣及精選
多數又係d黃絲變態佬

回覆 引用 TOP

變態佬

引用:
原帖由 chungalex78 於 2021-1-16 05:03 AM 發表

其實同性戀在現今社會應該已經冇人歧視,但在公眾地方就真是不應這樣有損市容😫
要攪佢地應該租酒店係房入面自己攪,
佢地唔應該係地鐵攪,盞整污穢車廂呀!

由HKBDB,直到現在既香港討論區,已經做o左(二十年)左右既巴士迷!!

回覆 引用 TOP

玩露 B  露 J,應該去用愛發電嘅台灣喎!

回覆 引用 TOP

哈哈哈,依家香港真係好撚癲,啲人乜都夠膽死做,好似唔怕死咁,好痴線😂

回覆 引用 TOP

死基佬好心厘埋屌佢老母啦!死基佬最撚乞人憎,同死曱甴無乜分別!

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 港男happy4 於 2021-1-16 05:29 AM 發表

明全喜夕雲岑
黃陳王林陳杰

引用:
原帖由 boymeetsgirl 於 2021-1-16 03:13 AM 發表

網上瘋傳兩段疑似拍攝於港鐵車廂內的猥褻片段,兩名男子裸身於車廂內進行性行為及自瀆等不雅舉止,不少網民嘩然大呼誇張。港鐵表示已就此事報警,有需要時會配合警方調查,並呼籲乘客不應在鐵路處所內作出不雅、使人反感或造成騷擾的行為。

流傳的其中一段片段長40多秒,片中兩名全身赤裸的男子,於懷疑在港鐵東涌線的車廂內進行不雅行為,包括性行為及自瀆。另一段片段則為一名赤裸男子舉機自拍自瀆,遠處更可見有乘客仍坐 ...
好心要搞就返屋企先搞啦

由始至終閣下的言論都虛無飄渺.一丁點實質證據也提供不出來.似夢囈多過舉證.
或者等你真有實證(或瞓醒)再來吧

回覆 引用 TOP

疑似基佬全

回覆 引用 TOP

犯民班死基佬

回覆 引用 TOP

專做違反大自然規律嘅事,禽獸都唔會公公交配

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 boymeetsgirl 於 2021-1-16 03:13 AM 發表

網上瘋傳兩段疑似拍攝於港鐵車廂內的猥褻片段,兩名男子裸身於車廂內進行性行為及自瀆等不雅舉止,不少網民嘩然大呼誇張。港鐵表示已就此事報警,有需要時會配合警方調查,並呼籲乘客不應在鐵路處所內作出不雅、使人反感或造成騷擾的行為。

流傳的其中一段片段長40多秒,片中兩名全身赤裸的男子,於懷疑在港鐵東涌線的車廂內進行不雅行為,包括性行為及自瀆。另一段片段則為一名赤裸男子舉機自拍自瀆,遠處更可見有乘客仍坐 ...
除左曱甴基佬外諗唔到其他人會做得出呢啲嘢

回覆 引用 TOP

引用:

基佬就係變態做衰野

回覆 引用 TOP

係唔係人妖傑和菊花全

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]