• 瀏覽: 958
  • 回覆: 8
$350稻草冷氣機 印度消暑神器

【本報綜合報道】在氣候變化之下,世界各地夏天出現極端高溫,
其中印度更達至近攝氏五十度。印度出現一種便宜又省電的「稻草冷氣機」,
成為當地人的消暑神器,甫推出就被搶購一空。....
....
在雨季來臨前大受歡迎,有時甚至會賣到缺貨。
...

LINK → https://orientaldaily.on.cc/cnt/china_world/20190815/00180_036.html

======================================
老三的創造和理想,會嚇你一跳...

話不投機半句多

引用:
原帖由 acer2014 於 2021-1-16 02:27 AM 發表
$350稻草冷氣機 印度消暑神器

【本報綜合報道】在氣候變化之下,世界各地夏天出現極端高溫,
其中印度更達至近攝氏五十度。印度出現一種便宜又省電的「稻草冷氣機」,
成為當地人的消暑神器,甫推出就被搶購一空。....
....
在雨季來臨前大受歡迎,有時甚至會賣到缺貨。
...
https://orientaldaily.on.cc/cnt/china_world/20190815/photo/0815-00180-036v1.jpg
三哥神油就聽得多,
原來仲有消暑神器。

引用:
原帖由 moyy 於 2021-1-16 02:43 PM 發表

三哥神油就聽得多,
原來仲有消暑神器。
呢啲就叫做好過冇 效能非常之低

引用:
原帖由 生果轉貼圓 於 2021-1-16 10:38 PM 發表

據都唔夠電用 唯有用cheap嘢啦

引用:
原帖由 生果轉貼圓 於 2021-1-16 10:38 PM 發表

真係得啖笑...

引用:
原帖由 moyy 於 2021-1-17 02:25 PM 發表

真係得啖笑...
窮鬼的汵氣

引用:
原帖由 我愛孖煙囪 於 2021-1-17 08:21 PM 發表

窮鬼的汵氣
其實叫做涼風機唔叫得做冷氣

引用:
原帖由 WongManTat 於 2021-1-18 07:50 AM 發表

其實叫做涼風機唔叫得做冷氣
印度熱到 印度曱甴 週處強姦女人

引用:
原帖由 689調轉又係689 於 2021-1-18 10:05 AM 發表

印度熱到 印度曱甴 週處強姦女人
印度人最識得吹 虛

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]