• 瀏覽: 12,657
  • 回覆: 266
  • 追帖: 1
真係好驚,下個會唔會到我?

熱賣及精選
引用:
原帖由 cskch 於 2021-1-16 10:07 AM 發表

現實係制裁左既人,只可以企係中國果面, 完全唔會理美國. 同時又給中國一個反制泛民的機會.

尤其林鄭, 制裁後已經無左退路. (之前佢可能打算去英國退休吧..  haha) 老美同黃絲睇唔到呢個事實.

林鄭在內地有樓

[ [ [ Work Hard, Play Hard ] ] ]
合理賽果
這班中流砥柱,應該預計得到
他們沒有退路,只有更變本加厲

引用:
原帖由 刺客禁言 於 2021-1-16 05:48 AM 發表

仲以為拜登上場會無事呢
估錯哂🤷
都係因為肥蓬姐😂

Трахни тебя таракан! 弱智原來真係有樣睇 👇 呢D咪係柒頭智力將軍囉.
美國制裁 - 被制裁者心生怨氣 - 向親美人士報復 - 曱甴又被大搜捕

好少事姐.....

引用:
原帖由 生果金 於 2021-1-16 11:57 AM 發表

正呀喂!
每次美狗發癲

犯民黑暴曱甴就準備受靶十倍奉還!
今舖輪到邊堆曱甴?!區議員?!
呵呵!
🤭🤭🤭
輪到肥佬黎?

引用:
原帖由 股帝 於 2021-1-16 11:58 AM 發表

真係好驚,下個會唔會到我?
你有撚資格咩

星期—咪捉返60人囉

引用:
原帖由 cskch 於 2021-1-16 01:29 AM 發表

美國財政部因應香港問題再制裁多6人,包括中共中央統戰部部長尤權、中央駐港維護國家安全公署副署長孫青野、全國人大常委譚耀宗、警務處國家安全處處長蔡展鵬、負責國家安全的警務處助理處長簡啟恩、江學禮。 路透社早前引述消息人士報道,美國的新一輪制裁行動,與香港警方本月初大規模拘捕民主派人士有關。美國國務卿蓬...

新聞來源連結:
https://news.rthk.hk/rthk/ch/component/k2/1570696-20210116.htm?spTabChangeable=0
拉犯人都被制裁?
咁指揮直接射殺4名和平示威者既特朗普呢?
全球民主人權人士都當睇唔到?

地球...... 麻 麻 地 !!
基本上以冇人理, 反正美國都係自己打飛機啫

引用:
原帖由 來自M78星雲的神 於 2021-1-16 12:43 發表

拉犯人都被制裁?
咁指揮直接射殺4名和平示威者既特朗普呢?
全球民主人權人士都當睇唔到?
預左架啦. 老美做野唔洗理由的.

不過, 中國要高官歸邊, 老美又迫高官歸邊. 一拍即合. 自己想下中立/歐美多connection 既人會唔會仲做高官?

現在, 搞到班高官聽哂中國講. D 黃C仲未意識到, 聽到呢D 消息仲未識驚.

美國話比大家知,用佢地既服務就要有隨時被制裁既風險,咁唔知仲有無人用呢

提示: 違規內容已被屏蔽
提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]