• 瀏覽: 14,365
  • 回覆: 266
  • 追帖: 1
+8
佢哋又得到美帝認證,證明佢哋係忠心為黨。

引用:
原帖由 刺客禁言 於 2021-1-16 05:48 AM 發表
仲以為拜登上場會無事呢
估錯哂🤷
刺客因住尾角佬禁你言

下次試下制裁習大

美國?
澳洲士兵射殺平民點解又唔制裁?
有一些人係冇腦

引用:
原帖由 蟑螂媽媽係天使 於 2021-1-16 10:04 發表

制裁林鄭咁耐
又唔見林鄭有咩問題
重制裁?老美出兵啦🤣
現實係制裁左既人,只可以企係中國果面, 完全唔會理美國. 同時又給中國一個反制泛民的機會.

尤其林鄭, 制裁後已經無左退路. (之前佢可能打算去英國退休吧..  haha) 老美同黃絲睇唔到呢個事實.

如果香討係實名制,我諗好多ching都會俾老尾制裁,正如賊喊捉賊係老尾嘅拿手好戲。

嚴厲譴責美國的野蠻極權行為,並深表憤慨。

引用:
原帖由 billyfung11 於 2021-1-16 08:01 AM 發表
香港人繼續加油
捉L晒D黑暴

引用:
原帖由 ff2456 於 2021-1-16 02:34 AM 發表
譚耀宗中奬!🤒🤭
777在偸笑!🤣😂
狼英腳震
的士珠嚇到漏尿🤭
詩姑險過剃頭😎
譚仔 米線

越制裁,就越拉得多人.

製埋D2打6有鬼用

老美該講歡迎二百幻加1黃人限時入國,吾系就會制裁全中國人

引用:
原帖由 cskch 於 2021-1-16 01:29 AM 發表
美國財政部因應香港問題再制裁多6人,包括中共中央統戰部部長尤權、中央駐港維護國家安全公署副署長孫青野、全國人大常委譚耀宗、警務處國家安全處處長蔡展鵬、負責國家安全的警務處助理處長簡啟恩、江學禮。 路透社早前引述消息人士報道,美國的新一輪制裁行動,與香港警方本月初大規模拘捕民主派人士有關。美國國務卿蓬...

新聞來源連結:
https://news.rthk.hk/rthk/ch/component/k2/1570696-20210116.htm?spTabChangeable=0
你制裁多一個,我剷你五件區耳狗!計落都有着數

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]