• 瀏覽: 14,383
  • 回覆: 266
  • 追帖: 1
+8
引用:
原帖由 小張自強 於 2021-1-16 10:49 AM 發表

喺都肥婆珠,同掃把頭先啦。
背後,譚威威還不懂自己可発"建制派"不知如何是好的矛盾😵😵....等着看吧

佢果兩個仔一定係黃絲曱甴 走得咁快 譚耀宗依隻大曱甴

痰尿中以後無得簽咭消費

可能過多幾日內地就制裁侵侵

全面啲 要制裁埋佢哋啲老婆仔女親戚朋友.......

中國2-30年前人權好過依家?當時點解唔制裁?等依家國富人強,就嚟超過你美國先嚟制裁?
阿茂都知點解啦

WFC!

榮耀至極。

引用:
原帖由 snooboy 於 2021-1-16 05:06 PM 發表

點解仲要年年賺香港錢?

香港賺大陸錢

引用:
原帖由 西九外圍的救星 於 2021-1-16 11:19 AM 發表

人地中聯辦駱主任無美國資產都俾人制裁啦,仲話願意向特朗普寄100美元,以供其凍結之用添

https://www.hk01.com/政情/508438/美國制裁-駱惠寧反駁制裁橫蠻-願寄100美元供特朗普凍結
咁你都信。
所有貪官都講廉政為民。昨日發表講話講廉政,今日已被雙規。

咪即係鼓勵嗰啲徒犯犯罪犯安犯法!

全無新意!
不過以後仲有人敢擺錢喺尾角?只怕你哋係搬起石頭砸自己腳。

引用:
原帖由 邦之星 於 2021-1-16 07:55 AM 發表
痰罐宗有個仆街仔同個孫係澳洲
唔通係大陸同香港咩?你真係當痰罐宗弱智咩?食完維穩費梗係番澳洲歸隊啦

引用:
原帖由 香江人 於 2021-1-16 07:30 PM 發表

咁你都信。
所有貪官都講廉政為民。昨日發表講話講廉政,今日已被雙規。
咁又係呀,中國做官邊似得美國做政客咁舒服呀,疫情稍為上升都要問責,甚至丟官

美國政客又可以合法咁收金主既利益,為金主服務,實行公一份,金主一份。得閒又可以見邊個唔順眼就制裁邊個,疫情咁勁又唔使問責下台,幾好做㗎

真係戥被制裁既官員唔抵,無得去美國欣賞"美麗既風景線",真係可惜

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]